ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 February, 2022 - 19:11

Categories: 

Κρούσμα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ, με απουσίες στη Ριζούπολη

 

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης (02/02, 21:30), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League 1.

Στα καθιερωμένα τεστ στα οποία υποβλήθηκε η ομάδα του ΠΑΟΚ εντοπίστηκε ένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού, το οποίο και τέθηκε άμεσα σε καραντίνα.

Με το τέλος της σημερινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το παιχνίδι με την «ελαφρά ταξιαρχία». Εκτός λόγω τιμωρίας έμεινε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, ενώ θα απουσιάσει και ο Μπίσεσβαρ ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων στη μέση και τους προσαγωγούς.

Από την αποστολή θα απουσιάσουν ακόμα οι Κρέσπο, Βαρέλα, Μιτρίτσα και Ζαμπά, όπως φυσικά οι γνωστοί απόντες ελέω τραυματισμού, Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζης, Σάστρε, Μιχάι, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Εσίτι , Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Τσόλακ .