ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μελισσουργός

21 February, 2022 - 00:13

Κυπελλούχοι οι «Μπλαουγκράνα»!

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρσελόνα διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τον τελικό του Copa del Rey , με τους «Καταλανούς» να στέφονται κυπελλούχοι ύστερα από μια σπουδαία ανατροπή με 59-64. 

Η Ρεάλ ξεκίνησε “φουριόζα“ τη πρώτη περίοδο και κατάφερε να προηγηθεί στο τέλος της με 19-5. Στη 2η περίοδο η Μπαρσελόνα επανήλθε κάπως στο παιχνίδι και με υπέρ της επιμέρους σκορ 13-10 πήγε στα αποδυτήρια με τη διαφορά στο -11 (29-18).

Στο 3ο δεκάλεπτο η ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους βρήκε επιθετικές λύσεις , ανέβασε ρυθμούς και κατάφερε να μειώσει στους 5 πόντους (46-41) με τη λήξη της περιόδου. Η ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους είχε το μομέντουμ του παιχνιδιού με το μέρος της στη τελευταία περίοδο και κατάφερε να φτάσει στη τεράστια ανατροπή με μεγάλα σουτ του Ρόκας Γιοκουμπάιτις αλλά και με την εκνευριστική συνεχόμενη αστοχία της Ρεάλ. Τελικό σκορ στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου Ισπανίας 64-59 υπέρ της Μπαρσελόνα , με τον Μίροτιτς να πραγματοποιεί ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση πετυχαίνοντας 19 πόντους ενώ μοιραίος από πλευράς Ρεάλ ήταν ο Γκάμπριελ Ντεκ που αστόχησε σε τελείως ελεύθερο λει-απ για την ισοφάριση , 40 δευτερόλεπτα πριν την λήξη της αναμέτρησης. Οι «Μπλαουγκράνα» κατάφεραν να φτάσουν για 4η φορά τα τελευταία 5 χρόνια στη κατάκτηση του Copa del Rey , ενώ παράλληλα μετρούν 4 συνεχόμενες νίκες κόντρα στη Ρεάλ τη φετινή σεζόν.