ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μάνια Ζαχαριουδάκη

20 February, 2023 - 21:41

Categories: 

Κυρίαρχος ο Άρης έφυγε με το «διπλό» από την Κρήτη

Ο Άρης αναμετρήθηκε με τον ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» για την 23η αγωνιστική της Super League, όπου κέρδισε με 3-0.

Ο ΟΦΗ επιθετικά έκανε καλό παιχνίδι, ξεκίνησε δυνατά το ματς, αλλά έχασε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει. Ο Άρης απείλησε περισσότερο, μπήκε πιο αποφασιστικά, πήρε την κατοχή και έφυγε με το τρίποντο.

 

 Το παιχνίδι:

 

Σε έντονους ρυθμούς ξεκίνησε το παιχνίδι. Οι γηπεδούχο είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ξεκίνημα. Στο 4ο λεπτό η μπάλα έφτασε στον Λάρσον έπειτα από ωραία κυκλοφορία της,  αλλά το σουτ του μπακ-χαφ του ΟΦΗ  ήταν άστοχο από καλή θέση. Ο Άρης βγήκε στην αντεπίθεση με τον Ρουπ, ο οποίος έκανε έξυπνο γύρισμα εκτός περιοχής  και τροφοδότησε τον Καμαρά όπου εκτέλεσε σε καλό σημείο, αλλά ο Μανδάς έδιωξε σε κόρνερ. Οι «κίτρινοι» άνοιξαν το σκορ στο 10ο λεπτό με τον Ρουπ, όπου μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Καμαρά ο Γερμανός κατάφερε εξ επαφής να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

 

Ο Άρης κράτησε την κατοχή, πήρε ψυχολογία από το γκολ και συνέχισε να είναι απειλητικός. Η άμυνα των «ασπρόμαυρων» δεν λειτούργησε σωστά με αποτέλεσμα α δεχθούν και δεύτερο γκολ στο 30' από τον Ντάριντα, όπου πλάσαρε από το ύψος του πέναλντι και ευστόχησε. Οι Κρητικοί θέλησαν να απαντήσουν και έγιναν πιο απειλητικοί. Ο Ντίγκο πλησίασε στην εστία του Κουέστα, αλλά έκανε λάθος γύρισμα και τον έκοψαν οι αμυντικοί των «κίτρινων». Στο 40' ο Λαρσον έκλεψε τη μπάλα, τους πέρασε όλους και έβγαλε ωραία σέντρα, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

 

Ο ΟΦΗ μπήκε με καλύτερο ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και βγήκε ξανά στην αντεπίθεση. Στο 55' ο  Ντίκο ελίχθηκε ωραία και μοίρασε για τον Τοράλ που έπιασε σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, αλλά πάνω στον Κουέστα. Ένα λεπτό μετά (56') ο Μοσκέρα έπιασε το σουτ, αλλά γκολκίπερ του Άρη έδιωξε σε κόρνερ. Ο ίδιος συνέχισε να απειλεί την εστία των Θεσσαλονικιών και στο 63' έχασε μία καλή ευκαιρία να μειώσει, αφού  σούταρε μέσα από τη μικρή  περιοχή, αλλά η μπάλα για λίγο βγήκε άουτ.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και κυνηγούσαν το γκολ. Στο 78' χάθηκε μία καλή ευκαιρία για την ομάδα της Κρήτης, με τον Μπάκιτς ο οποίος έκανε ένα δυνατό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο πιο δίπλα από την εστία του Κουέστα. Ο ΟΦΗ έχανε ευκαιρίες να μειώσει το σκορ και η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε το 3-0 στο 90' με τον Ιτούρμπε ο οποίος έφυγε στην κόντρα μετά από δικό του κλέψιμο και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μανδά. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν μέχρι και την τελευταία στιγμή να βάλουν ένα γκολ, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους στο σημερινό παιχνίδι και επιπλέον έγιναν λάθη της άμυνας τα του οποία κόστισαν.

 

Συνθέσεις:

ΟΦΗ: Μανδάς, Λάρσον (Μπιφουμά 72'), Ντιουσέ (Φελίπε 46'-Μοσκέρα 52'), Ντίγκο, Βούρος, Γιαννούλης (Γιοχού 81'), Τοράλ, Τοράρισον, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης (Τσιλιανίδης 46'), Μπάκιτς

Άρης: Κουέστα, Οντουμπαχό, Πέερσμαν, Νκουλού, Μπράμπετς, Ετέμπο, Πάλμα (Ιτούρμπε 60'), Γκαρσία (Εμπακατά 79'), Νταρίντα (Χριστοδουλόπουλος 79'), Ρουπ (Ντουκουρέ 60'), Καμαρά (Νταμπό 88')

 

Ομάδα: