ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 December, 2023 - 17:40

Categories: 

Κόλλησε στο 0-0 η Μπάτσκα Τόπολα

Κόλλησε στο Κραγκούγιεβατς πριν τον «τελικό» του Φαλήρου η Μπάτσκα Τόπολα. Η ομάδα του Ζάρκο Λάζετιτς έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Ραντνίτσκι, παρότι έπαιζε για ένα ημίχρονο με ποδοσφαιριστή παραπάνω αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε.

Κάπως έτσι, η αντίπαλος του Ολυμπιακού είχε απώλεια βαθμών μετά από δύο σερί τρίποντα, με τους γηπεδούχους να επιστρέφουν στα θετικά αποτελέσματα μετά από κολλητές ήττες στο πρωτάθλημα.

Καλό πρώτο ημίχρονο και με αρκετές φάσεις για τις δύο ομάδες, με την… αστοχία να μην τους επιτρέπει να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι γηπεδούχοι στο φινάλε του ημιχρόνου έμειναν με παίκτη λιγότερο και οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να έχουν το… πάνω-χέρι. Τουλάχιστον, σε θέμα αριθμητικών ισορροπιών!

Παρότι, όμως, η Μπάτσκα Τόπολα έπαιζε με παίκτη παραπάνω, δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί. Σπατάλησε τις φάσεις που έφτιαξε, κυρίως με τους Μιλοβάνοβιτς και Γιοβάνοβιτς και… μοιραία έμειναν στο 0-0. Με την ομάδα του Λάζετιτς να έρχεται… άσφαιρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ερχόμενη Πέμπτη για να διεκδικήσει τη νίκη, η οποία θα δώσει την 3η θέση και το εισιτήριο για το Europa Conference League.