ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 October, 2022 - 18:48

Categories: 

Λάιντνερ: «Απολαμβάνω τα πάντα στον Ολυμπιακό!»

 

Με τα καλύτερα λόγια για το νέο του περιβάλλον και τα όσα ζει δια … ζώσης στον Ολυμπιακό, μίλησε ο Ντόρον Λάιντνερ.

Ο νεαρός Ισραηλινός μπακ των [ερυθρόλευκων» παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «israelhayom» για άλλη μία φορά τον ενθουσιασμό του για την παρουσία του στους Πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ αναφέρθηεκ εμ επαινετικά σχόλια για τον Μαρσέλο:

Συγκεκριμένα, ο Ισραηλινός ακραίος αμυντικός των «ερυθρόλευκων» δήλωσε: «Πίστεψα στον εαυτό μου, σε όλη μου τη διαδρομή ως τώρα. Ξέρω ότι θα γίνω καλός και σημαντικός παίκτης στον Ολυμπιακό. Δεν εκπλήσσομαι καθόλου από τη μεταγραφή που πήρα σε αυτή την ομάδα, αφού γνώριζα πως ήμουν κατάλληλος για να παίξω σε αυτό το επίπεδο και ελπίζω, απλά να συνεχίσω σε αυτούς τους ρυθμούς! Ο Μαρσέλο έγινε καλός μου φίλος! Πιστεύω, πως θα μοιραστούμε τα λεπτά μεταξύ μας και σίγουρα, δεν φοβάμαι. Δεν έχω παίξει μέχρι τώρα, γιατί είχα πρόβλημα με το διαβατήριο, το οποίο έπρεπε να λάβω τις επόμενες δύο εβδομάδες και μετά θα μπορώ να παίξω. Δεν βιάζομαι, είμαι ακόμα νέος παίκτης. Απολαμβάνω τα πάντα στον Ολυμπιακό και θέλω απλώς να διατηρήσω την καλή μου φόρμα και να αρχίσω να παίζω στην Ελλάδα».