ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 September, 2022 - 21:27

Categories: 

Λάιντνερ: «Ο Μαρσέλο με βοηθάει πολύ!»

 

Ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός ότι έχει συμπαίκτη του τον Μαρσέλο, παρουσιάζεται ο Ντόρον Λάιντνερ.

Ο Ισραηλινός μπακ του Ολυμπιακού σε συνέντευξη που παραχώρησε στους συμπατριώτες του δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την συνύπαρξή του με τον μ΄χρι πρότινος αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης

Συγκεκριμένα, ο νεαρός Ισραηλινός ακραίος αμυντικός του Θρύλου δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα, να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Μαρσέλο. Είναι για μένα σαν ένα όνειρο να έχω έναν τέτοιον παίκτη δίπλα μου! Ο Μαρσέλο είναι κοντά μου και με βοηθά. Προπονηθήκαμε μαζί την πρώτη του μέρα, γίναμε καλοί φίλοι. Ο Μαρσέλο με βοηθάει και μου δίνει πολλές συμβουλές εκτός και εντός γηπέδου. Είναι μεγάλη τιμή για μένα η παρουσία μου στην ίδια ομάδα με τον Μαρσέλο».

 

Μεγάλο «συν» του νεαρού μπακ, όσον αφορά στην εξέλιξη του, να έχει συμπαίκτη στους «ερυθρόλευκους» έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στην ιστορία, τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.