ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 February, 2023 - 19:44

Categories: 

Λάρκιν: «Εξαιρετική ομάδα ο Ολυμπιακός!»

 

 

Ο Σέιν Λάρκιν μίλησε για το ματς της Εφές με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (3/2, 21:00, Novasports 4HD) και τόνισε πως η ομάδα του θα έχει δύσκολο έργο.

«Προφανώς, ο Ολυμπιακός είναι μια διαφορετική ομάδα, από εκείνη που αντιμετωπίσαμε στον α’ γύρο. Είναι ένας εξαιρετικός αντίπαλος, πέτυχε μια μεγάλη νίκη την Τρίτη και θα πρέπει να πάμε στο γήπεδό του να παίξουμε σκληρά και επιθετικά. Θα αγωνιζόμαστε εκτός έδρας, οπότε θα προσπαθήσουμε να… χτυπήσουμε πρώτοι και να κρατήσουμε την έντασή μας για τέσσερις περιόδους. Ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετική έδρα, θα κάνει τα σερί του, αλλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά ως το τέλος και εύχομαι να τα καταφέρουμε», ανέφερε και αναφέρθηκε στη δική του κατάσταση:

 

«Νιώθω καλύτερα. Ύστερα από απουσία πέντε μηνών με διαφορετικούς τραυματισμούς είναι δύσκολο να γυρίσεις και να βρεις αμέσως ρυθμό. Όμως, οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται και οι προπονητές μου δίνουν την μπάλα.

 

Πρέπει να βγαίνω στο παρκέ και να συνεχίσω να είμαι το ίδιο επιθετικός. Ελπίζω πως όταν έρθουν τα πλέι οφ, θα είμαι στο peak μου. Οφείλουμε να δούμε τη σεζόν μέρα-μέρα».

Διοργάνωση: