ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

6 April, 2023 - 00:02

Categories: 

Λειψία και Στουτγάρδη στα ημιτελικά του κυπέλλου

 Λειψία και Στουτγάρδη προκρίθηκαν με διαφορετικούς τρόπους στα ημιτελικά του DFB Pokal, όπου τους περιμένουν ήδη Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Φράιμπουργκ.

 

Λειψία - Μπορούσια Ντόρτμουντ 2-0

 Εύκολο έργο για την Λειψία που επικράτησε με 2-0 της Ντόρτμουντ και θα συνεχίσει την υπεράσπιση του τίτλου της.

Οι «ταύροι» μπήκαν φορτσάτοι στο γήπεδο, δημιουργώντας αρκετές καλές φάσεις και όπως ήταν φυσικό βρήκαν το πρώτο γκολ με τον Τίμο Βέρνερ στο 22ο λεπτό. Η Ντόρτμουντ, από την άλλη, ήταν εμφανώς επηρεασμένη από την ήττα στο «Κλάσικερ» και είχε μόλις μία προσπάθεια στο στόχο σε όλο το παιχνίδι. Στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γουίλι Όρμπαν έβαλε το «κερασάκι στη τούρτα», γράφοντας το τελικό 2-0.

Η Λειψία πέρασε, έτσι, χωρίς να κουραστεί και θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στον τελικό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

 

Νυρεμβέργη - Στουτγάρδη 0-1

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Στουτγάρδη, αν και δυσκολεύτηκε κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Νυρεμβέργης, κερδίζοντας την με 1-0 στο «Μαξ Μορλόκ».

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι καθ'όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά βρήκαν απέναντι τους την καλά στημένη άμυνα της Νυρεμβέργης και τον τερματοφύλακα Γιένσεν σε συνεχή ετοιμότητα. Αυτός που κατάφερε να λύσει τον «γόρδιο δεσμό» του γκολ ήταν ο Ένζο Μιλότ, ο οποίος σκόραρε στο 83' και «έκλεισε» το εισιτήριο για την επόμενη φάση.