ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 December, 2023 - 00:00

Categories: 

Λεσόρ: «Τα ριμπάουντ μας … σκότωσαν»

Απογοητευμένος από την εμφάνιση και την ήττα από την Εφές παρουσιάστηκε με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς ο Ματίας Λεσόρ.

Ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR αναφέρθηκε στα πολλά χαμένα ριμπάουντ, αλλά και τις μονομαχίες, ενώ τόνισε ότι οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα πρέπει να μάχονται σε κάθε ματς και να βοηθούν ο ένας τον άλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

«Το παιχνίδι είναι εύκολο να το αναλύσεις. Δεν ήμασταν επιθετικοί. Σε όλες τις μπάλες που ήταν 50-50 δεν καταφέρναμε να τις κερδίσουμε. Δεν παίξαμε καλά σήμερα.

Ήταν κάτι κομβικό. Τα ριμπάουντ μας σκότωσαν. Όσο δίναμε τη μια και την άλλη κατοχή στο παιχνίδι και έβαζαν καλάθι. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά. Όχι μόνο να σκεφτόμαστε πως και ποιος θα σκοράρει, αλλά τον τρόπο που θα παίξουμε άμυνα και πως θα αμυνθούμε για 24 δευτερόλεπτα. Είχαμε το παιχνίδι στα χέρια μας και το χάσαμε.

Δεν έχει σημασία τι κάνουμε είτε στην άμυνα, είτε στην επίθεση. Το θέμα είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Να παίζουμε ο ένας για τον άλλον. Να βάζει ο ένας πλάτη στον άλλον. Δεν θέλω να πουν ότι ο Ματίας είπε σήμερα ότι δεν βοηθάει ο ένας τον άλλον, απλώς σήμερα δεν το κάναμε».

 

Ομάδα: