ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

19 September, 2023 - 00:26

Categories: 

Λευκή ισοπαλία στην Βερόνα, «τριάρα» η Τορίνο

 

Υποτονικό το ντέρμπι μεταξύ Βερόνα και Μπολόνια στο «Αντόνιο Μπεντεγκόντι», με τις δύο ομάδες να μένουν στο «φτωχό» 0-0.

Μοιρασμένο ματς στο πρώτο μέρος, με τις δύο αντιπάλους να παίζουν συντηρητικά και να μην δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες. Η πιο αξιόλογη στιγμή ήρθε για την Βερόνα στο 29' με την κεφαλιά του Φολορούνσο.

Στο δεύτερο μισό, η Μπολόνια ήταν σαφώς ανώτερη, έχοντας την συντριπτική πλειονότητα της κατοχής, αλλά η καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων δεν τους επέτρεψε να την μετατρέψουν σε τέρμα, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να τελειώσει με δύο μηδενικά στο πίνακα του σκορ.

 

Εύκολο έργο είχε στον ιταλικό νότο η Τορίνο που επικράτησε άνετα με 0-3 της Σαλερνιτάνα στο «Αρέκι».

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο από άποψη κατοχής και φάσεων, αλλά οι «ταύροι» ήταν πιο αποτελεσματικοί και έθεσαν τις βάσεις για την νίκη πριν την ανάπαυλα.

Στο 15', μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπουοτζόρνο βρέθηκε στο σωστό μέρος την σωστή στιγμή για να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 41', ο Ράντονιτς διπλασίασε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων με όμορφο σουτ εκτός περιοχής. 

Γρήγορο ξεκίνημα και στο δεύτερο μέρος για την Τορίνο, που βρήκε το τρίτο γκολ στο 50'. Η μπάλα έφτασε γρήγορα από την άμυνα στην επίθεση, με τον Ράντονιτς να τελειώνει ιδανικά την προσπάθεια των συμπαικτών του. Οι γηπεδούχοι δεν έβγαλαν ποτέ αντίδραση και έτσι το τελευταίο μισάωρο του αγώνα πέρασε χωρίς πολλές φάσεις.