ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).

8 June, 2023 - 00:34

Categories: 

Λευτέρης Αυγενάκης: «Όλοι μαζί να γιορτάσουμε τους καλύτερους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες της ιστορίας»

Παρουσία του πρώην Υφυπουργού Αθλητισμού και υποψήφιου Βουλευτή Νομού Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη ξεκίνησαν οι συναντήσεις της αντιπροσωπείας της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ), της οποίας προΐστανται ο Στρατηγός Σουχέιλ Χουρί και ο πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητικού Προγράμματος Μεσογειακών Αγώνων, Μοχάμεντ Ζρίμπι, με τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων.

 

Στο Ηράκλειο βρίσκονται επίσης οι επιτετραμμένοι των διεθνών και των ελληνικών ομοσπονδιών των 13 αθλημάτων που θα διεξαχθούν στους 3ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες «Ηράκλειο 2023» (9-16 Σεπτεμβρίου 2023).

 

Τους προσκεκλημένους υποδέχτηκαν στο Ηράκλειο ο πρόεδρος Νίκος Νταμπακάκης, ο εκτελεστικός διευθυντής Νίκος Προβιάς και τα υπόλοιπα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων.

 

Στο δια ζώσης καλωσόρισμά του προς τους εκλεκτούς επισκέπτες, ο κ. Αυγενάκης, εξήρε το έως τώρα έργο των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής και του γ.γ. της Ε.Ο.Ε. Μανώλη Κολυμπάδη και συμπλήρωσε:

 

«Όλο αυτό το διάστημα της εκλογικής μάχης, την οποία κερδίσαμε, ένιωσα πολύ έντονα τη στήριξη από την αθλητική οικογένεια. Νιώθω ευλογημένος που συνεργάστηκα με τις ελληνικές και τις διεθνείς ομοσπονδίες την τελευταία τετραετία.

 

Είμαι πεπεισμένος ότι από την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, στις 25 Ιουνίου, θα προκύψει ισχυρή, αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που θα μας δώσει τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας και όλοι μαζί να γιορτάσουμε τους καλύτερους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες της ιστορίας.

 

Η ομάδα δουλεύει άψογα και θα συνεχίσει μέχρι τέλους στους ίδιους ρυθμούς».

 

Κατά την πρώτη μέρα των συναντήσεων, που διεξήχθησαν σε πολύ εγκάρδιο κλίμα, έγινε εκτενής αναφορά στο αγωνιστικό πρόγραμμα, το οποίο βρίσκει σύμφωνους, σε σχεδόν απόλυτο βαθμό, όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

 

Ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής «Ηράκλειο 2023» της ΔΕΜΑ, Στρατηγός Χουρί, ανέφερε στο χαιρετισμό του:

 

«Σας ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Αισθανόμαστε σαν να είμαστε στο σπίτι μας. Βρισκόμαστε τρεις μήνες πριν από τους Αγώνες, ένα πολύ σημαντικό χρονικό σημείο όπου απαιτείται να ληφθούν οριστικές αποφάσεις και είμαστε έτοιμοι για το τελικό σπριντ».

 

Ο κ. Προβιάς ενημέρωσε τα μέλη της ΔΕΜΑ για ένα πολύ σημαντικό στοιχείο-ρεκόρ που προέκυψε από τις δηλώσεις συμμετοχής και αφορά τον ποσοστό των γυναικών που θα λάβουν μέρους στους Αγώνες, το οποίο αγγίζει το 45%! Ανέφερε επίσης ότι στο Ηράκλειο θα βρεθούν 600 άτομα περισσότερα (400 αθλητές συν 200 προπονητές/συνοδοί) σε σχέση με τις δύο προηγούμενες διοργανώσεις στην Πάτρα και στην Πεσκάρα.

 

Στη συνέχεια, τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής συναντήθηκαν με τους επιτετραμμένους των ομοσπονδιών των αθλημάτων που θα διεξαχθούν στους Αγώνες και τους ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center. Κατά την ξενάγηση ήταν διάχυτη η ικανοποίηση για το επίπεδο των εγκαταστάσεων και συζητήθηκαν τεχνικές λεπτομέρειες για την όσο το δυνατόν αρτιότερη διεξαγωγή των Αγώνων.

 

Οι συσκέψεις της Οργανωτικής Επιτροπής με τη ΔΕΜΑ και τους εκπροσώπους των αθλημάτων θα συνεχιστούν μέχρι και το Σάββατο, 10 Ιουνίου.