ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 August, 2023 - 17:53

Categories: 

Λιβάι Γκαρσία: Μπορεί να εκτιναχτεί με την ΑΕΚ στην Ευρώπη

Με πλατιά χαμόγελα κοιμήθηκαν και ξύπνησαν άπαντες στον οργανισμό της ΑΕΚ.

Από τον Λιβάι Γκαρσία και τους υπευθύνους της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ που τον υποδέχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (2/8) στα γραφεία του κλαμπ, μέχρι φυσικά τον κόσμο του «δικεφάλου»: Ο επιθετικός από το Τρινιντάτ και Τομπάγκο έβαλε την… πολυαναμενόμενη τζίφρα και το νέο συμβόλαιο -υπερδιπλάσιων αποδοχών- αναγράφει πάνω 2028!

Ένας παίκτης που -μόλις άλλαξε θέση- ανέπτυξε με την «Ένωση» σχέση… αμφίδρομης εκτίναξης και ο οποίος δύναται να απογειωθεί ακόμα περισσότερο μέσα από τις τάξεις της.

Μια σπουδαία κίνηση για τους νταμπλούχους που απαιτούσαι δυνατούς χειρισμούς και η οποία ήρθε να πάρει τη σκυτάλη από όσες είχαν προηγηθεί, μεταξύ αυτών και της ιστορικής μεταγραφής του Ορμπελίν Πινέδα.

Τα -τρομερά μεν, αναξιοποίητα σε μεγάλο βαθμό δε- φυσικά του προσόντα!

Δεν χρειαζόταν να ολοκληρωθεί η -μαγική για την ΑΕΚ αλλά και για τον ίδιο- σεζόν 2022/23, προκειμένου να γίνει ευρέως αντιληπτό ότι ο Λιβάι Γκαρσία έχει (πολλές) δυνατότητες. Ούτε καν να αρχίσει. Από τις πρώτες του στιγμές με τα κιτρινόμαυρα, σ' εκείνο το ματς με τη Σεν Γκάλεν για τον γ' προκριματικό του Europa Conference League, ο 25χρονος άσος είχε δείξει ότι… εδώ κάτι έχουμε.

Τι είχαμε; Καταρχάς έναν ποδοσφαιριστή με τρομερά φυσικά προσόντα αλλά και σε εξαιρετική ηλικία ώστε αυτά να αξιοποιηθούν τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και μέσω πώλησης μελλοντικά.

Ωστόσο, κάπου χάθηκε το πράγμα. Δεν ήταν ότι είχε «άσχημα» στατιστικά στις δύο πρώτες του σεζόν. Για παράδειγμα, ολοκλήρωσε εκείνη του 2020/21 με έξι γκολ και επτά ασίστ σε 35 συμμετοχές.

 

Ομάδα: