ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

9 June, 2023 - 02:58

Categories: 

"Λουκέτο"" σε εβδομαδιαία εφημερίδα, live μεταδόσεις σε Αργεντινή και Βραζιλία από το OPEN Hybrid και MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2023!

Mπαίνει "λουκέτο"" στην εφημερίδα “Documento”.Ο εκδότης έστειλε προσωπική επιστολή στην Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, στην οποία την καθιστά προσωπικά υπεύθυνη για το μέλλον της εφημερίδας καθώς η απόφαση ελήφθη μετά την απόλυση μίας δημοσιογράφου της Αφροδίτης Ερμίδη. To τελευταίο φύλο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου, ανήμερα των Εθνικών Εκλογών.

Η εφημερίδα είχε πρόθεση να την αντικαταστήσει με άλλο εργαζόμενο τον οποίο και θα προσλάμβανε. Η δημοσιογραφική παρουσία του Κώστα Βαξεβάνη και της ομάδα που τον πλαισιώνει θα συνεχιστεί μέσα από την ιστοσελίδα www.documentonews.gr.  Οι δημοσιογράφοι του εκδοτικού σχήματος έχουν ενημερωθεί για τις εξελίξεις.

H 20η αγωνιστική Αργεντινής & η 10η αγωνιστική Βραζιλίας στην υβριδική τηλεόραση του OPEN

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα πρωταθλήματα Αργεντινής και Βραζιλίας και η Υβριδική τηλεόραση του OPEN σας προσφέρει τα 8 καλύτερα παιχνίδια κάθε αγωνιστικής από τις κορυφαίες λίγκες της Νότιας Αμερικής.

Για την 20η αγωνιστική της Liga Profesional Αργεντινής η 10η της βαθμολογίας Boca Juniors διέκοψε το σερί τριών διαδοχικών νικών με τη σκληρή ήττα που υπέστη από την ουραγό, Arsenal Sarandi, αλλά τώρα επιστρέφει στο Bombonera, όπου έχει σημειώσει 3 διαδοχικές ήττες, υποδεχόμενη την 6η της βαθμολογίας Lanus που δεν έχει χάσει στα 8 από τα τελευταία 9 παιχνίδια πρωταθλήματος. Από την πλευρά της η πρωτοπόρος River Plate καλείται να ξεπεράσει το σοκ του θανάτου οπαδού της από πτώση, στον αγώνα με τη Defensa y Justicia, ο οποίος ματαιώθηκε, αγωνιζόμενη στο στάδιο Florencio Sola με αντίπαλο την Banfield που βρίσκεται στην 3η από το τέλος θέση του βαθμολογικού πίνακα.   

Αναλυτικά τα παιχνίδια για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής που θα μεταδοθούν απευθείας στην Υβριδική τηλεόραση του OPEN.

20Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ 

ΚΥΡΙΑΚΗ 11/6 02:00: BOCA JUNIORS – LANUS ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ 12/6 23:00: SAN LORENZO – CENTRAL CORDOBA ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (Βασίλης Πλακογιάννης)

ΤΡΙΤΗ 13/6 01:15: BANFIELD – RIVER PLATE ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΤΡΙΤΗΣ: COLON – ESTUDIANTES ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Στη 10η αγωνιστική του Brasileiro Βραζιλίας δεσπόζει το King-clash Derby ανάμεσα στους αιώνιους αντιπάλους Sao Paulo και Palmeiras στο στάδιο Morumbi. Η Palmeiras του Άμπελ Φερέιρα καταδιώκει την πρωτοπόρο Botafogo με όπλο της την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και ανεβασμένη την ψυχολογία μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής που έδωσε τέλος σε ένα σερί τριών διαδοχικών ισοπαλιών. Τα πράγματα όμως θα είναι δύσκολα για εκείνη στην έδρα της μεγάλης αντιπάλου της όπου η Sao Paulo μετράει 4 διαδοχικές νίκες.

Αναλυτικά τα παιχνίδια για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας που θα μεταδοθούν απευθείας στην Υβριδική τηλεόραση του OPEN.

10Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 

ΚΥΡΙΑΚΗ 11/6 00:30:ATLETICO MG – RED BULL BRAGANTINO ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 11/6 03:00:BOTAFOGO – FORTALEZA ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 11/6 22:00:SAO PAULO – PALMEIRAS ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (Δημήτρης Βάλσαμος)

ΔΕΥΤΕΡΑ 12/6 00:30: FLAMENGO – GREMIO ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

"Kλείδωσαν" οι όροι του Nτιμπέιτ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Ιουνίου η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής Βουλευτικών Εκλογών, υπό την προεδρία της υπηρεσιακής Υπουργού Εσωτερικών, καθηγήτριας κ. Καλλιόπης Σπανού.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης καθορίστηκαν οι λεπτομέρειες που αφορούν στη διεξαγωγή της τηλεοπτικής αναμέτρησης (ντιμπέιτ) με τη συμμετοχή των αρχηγών των πέντε κοινοβουλευτικών κομμάτων, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 9 μ.μ στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ.

Η Διακομματική Επιτροπή αποφάσισε να κάνει δεκτές τις προτάσεις των δημοσιογράφων που θα συμμετάσχουν στο ντιμπέιτ, όπως αυτές κατατέθηκαν από τον κ. Γιώργο Κουβαρά που συμμετείχε στη σύσκεψη ως εκπρόσωπός τους.

Στο πλαίσιο εξασφάλισης της ισότιμης κατανομής του χρόνου για όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, συμφωνήθηκε ομόφωνα να δοθεί η δυνατότητα στον εκάστοτε δημοσιογράφο:

Να υποβάλει μία ερώτηση ελεύθερης θεματολογίας προς έναν πολιτικό αρχηγό. Η ερώτηση θα διατυπώνεται στο τέλος κάθε θεματικής ενότητας και η σειρά των ερωτώντων θα καθοριστεί κατόπιν κλήρωσης που θα διενεργήσουν οι συμμετέχοντες δημοσιογράφοι.

Να θέσει μία επιπλέον διευκρινιστική ερώτηση προς έναν πολιτικό αρχηγό εντός της θεματολογίας που συζητείται κάθε φορά. Η διευκρινιστική ερώτηση θα προηγείται χρονικά της ερώτησης ελεύθερης θεματολογίας.

Υπενθυμίζεται ότι η θεματολογία θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες ενότητες:

1η Θεματική Ενότητα: Οικονομία – Ανάπτυξη – Απασχόληση

2η Θεματική Ενότητα: Εξωτερική Πολιτική – Άμυνα

3η Θεματική Ενότητα: Κράτος – Θεσμοί – Διαφάνεια

4η Θεματική Ενότητα: Υγεία – Παιδεία – Κοινωνικό Κράτος

5η Θεματική Ενότητα: Περιβάλλον – Ενέργεια

6η Θεματική Ενότητα: Νέα Γενιά

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, οι αρχηγοί των κομμάτων θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε σύντομη καταληκτική τοποθέτηση.

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Δημήτρης Γαλαμάτης, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών.

Το φετινό Official Movie του MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2023

Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2023 από τη ΔΕΗ παρουσιάζουν το φετινό Official Movie τους, που συναρπάζει με την ιδιαίτερη, κινηματογραφική αισθητική του και τις MAD ερμηνείες των πρωταγωνιστών του!

Αγαπημένοι καλλιτέχνες, που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στο διαχρονικό ελληνικό μουσικό θεσμό, συμμετέχουν και από… «λάθος» τραγουδούν ο ένας τα τραγούδια του άλλου, προσφέροντας ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές με τις ξεχωριστές τους ερμηνείες που ξεσηκώνουν και μας γεμίζουν MAD διάθεση!

Στο Official Movie των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2023 από τη ΔΕΗ, ο Θέμης Γεωργαντάς μαζί με την personal assistant του, Αναστασία και τους Superhosts Dat Lilly, Fipster, Modern Cinderella, Persad, Vangelis Nakis, Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός, ψάχνουν την απάντηση στο ερώτημα «Ποιο είναι το πιο επιτυχημένο act όλων των εποχών στα MAD VMA;».

Αναζητώντας την απάντηση, εργάζονται πυρετωδώς στο ειδικό MAD LAB, ώστε να εντοπίσουν και να αναβιώσουν το πιο πετυχημένο act στα 20 χρόνια των MAD VIDEO MUSIC AWARDS. Όμως, στην προσπάθειά τους αυτή, ένας ιός… ο Trannoϊός, «τρελαίνει» τα συστήματα του MAD LAB! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι χρονιές, τα βραβεία και τα acts να μπερδευτούν, προκαλώντας… χάος!

Οι πιο επιτυχημένοι καλλιτέχνες στην ιστορία των MAD VIDEO MUSIC AWARDS, με τα περισσότερα βραβεία στο ενεργητικό τους, οι ΜΕΛΙSSES, η Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς, η Ελένη Φουρέιρα, πρωταγωνιστούν σε αυτό το «παράλογο» Official Movie και ανταλλάσσουν για πρώτη φορά τα τραγούδια τους, και το αποτέλεσμα… καθηλώνει!

Δείτε το Official Movie των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2023 από τη ΔΕΗ εδώ:

Ο μοναδικός θεσμός μουσικών βραβείων της χώρας, τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2023 από τη ΔΕΗ γίνονται 20, ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ και το γιορτάζουν με full ενέργεια και MAD διάθεση!

Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2023 από τη ΔΕΗ μάς προσκαλούν στο μεγαλύτερο, διήμερο, καλοκαιρινό party με βραβεύσεις με απονεμητές-έκπληξη, αγαπημένους καλλιτέχνες με εντυπωσιακά live acts, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, καθώς και με συναρπαστικά activations στο THE MAD VMA VILLAGE από τη ΔΕΗ, από την Κυριακή 18 Ιουνίου!

Το διαχρονικό ελληνικό μουσικό θεσμό παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς!

Μαζί του, στην πιο viral και MAD μουσική γιορτή οι Superhosts: Dat Lilly, Fipster, Modern Cinderella, Persad, Vangelis Nakis και Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός.

Τον ρυθμό θα δίνει από τα decks ο Official Dj Display!

Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2023 από τη ΔΕΗ επιστρέφουν για τέταρτη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA σε ένα μοναδικό τηλεοπτικό show!

Κλείστε τώρα τη θέση σας και ζήστε από κοντά τη μοναδική MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2023 από τη ΔΕΗ εμπειρία που θα μείνει στην καρδιά σας #FOREVER!

Η προπώληση των εισιτηρίων για τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2023 από τη ΔΕΗ ξεκίνησε!

 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ www.videomusicawards.gr

Δείτε όλες τις υποψηφιότητες και ψηφίστε στο www.mad.tv για να αναδείξετε τους νικητές σε κάθε κατηγορία!

Οι υποψηφιότητες των φετινών MAD VIDEO MUSIC AWARDS από τη ΔΕΗ!

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΠΟΠ

Josephine

Marseaux

Ήβη Αδάμου

Τάμτα

Ελένη Φουρέιρα

 

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΠΟΠ

Stan

Δήμος Αναστασιάδης

Χρήστος Μάστορας

Γιώργος Σαμπάνης

Μιχάλης Χατζηγιάννης

 

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ADULT ΛΑΪΚΟ

Αναστασία

Άννα Βίσση

Ελεονώρα Ζουγανέλη

Νατάσα Θεοδωρίδου

Έλενα Παπαρίζου

 

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ADULT ΛΑΪΚΟ

Κωνσταντίνος Αργυρός

Πέτρος Ιακωβίδης

Γιώργος Κακοσαίος

Γιώργος Μαζωνάκης

Νίκος Οικονομόπουλος

 

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ

Alcatrash

KINGS

ΜΕΛΙSSES

Onirama

WNC

 

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ

Amanda Tenfjord

Ellize

Evangelia

Foxy Lee

Kidd

Klavdia

Daphne Lawrence

Nafsica

Sidarta

Άννα Αργυρού

 

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΠ

Josephine / Τηλέφωνο

ΚINGS & TRANNOS / MADAME

Γιώργος Μαζωνάκης & Arash / Tora Tora (Boro Boro)

Γιώργος Σαμπάνης / Γεννημένη

Ελένη Φουρέιρα & Bobito & Ayman / El Telephone

 

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΛΑΪΚΟ

Ήβη Αδάμου / Αγοράκι Μου

Αναστασία / Λίγο Λίγο

Κωνσταντίνος Αργυρός / Ελεύθερος

Πέτρος Ιακωβίδης / Οδός Τσιμισκή

Νίκος Οικονομόπουλος / Όσο Τίποτα Σε Θέλω

 

ΚΑΛΥΤΕΡΟ URBAN

Aspa & Mad Clip / Oh No

FY & Mc Daddy & DISPLAY / NISI

Sidarta / AKOMI

Saske / Padou

Trannos & Ελένη Φουρέιρα / Egw & Esy

 

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΪΚΟ

Aspa / Στάχτη

Νίκος Βέρτης / Ζήσε

Νατάσα Θεοδωρίδου / Δεν Ντράπηκες

Γιώργος Κακοσαίος / Κάνε Μας Τη Χάρη

Πάνος Κιάμος / Θα Με Ζητάς (Θα Απουσιάζω)

 

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΤΟΥΕΤΟ

Evangelia & Ελένη Φουρέιρα / Φωτιά

Άννα Βίσση & Daphne Lawrence / Αίμα

Πέτρος Ιακωβίδης & Josephine / Γεια σου

Έλενα Παπαρίζου & Marseaux & Joanne / Κάτσε Καλά

Μιχάλης Χατζηγιάννης & Τάμτα / Εκδρομή

 

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑΝΤΑ

ΜΕΛΙSSES / Crayon

Χρήστος Μάστορας / Αν

Νίκος Οικονομόπουλος / Πρέπει Δεν Πρέπει

Έλενα Παπαρίζου / Φεύγω

Χριστίνα Σάλτη / Παράλληλη Αγάπη

ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ AIRPLAY

Josephine / Τηλέφωνο

Αναστασία / Αμαρτίες

Κωνσταντίνος Αργυρός / Ελεύθερος

Νίκος Οικονομόπουλος / Όσο Τίποτα Σε Θέλω

Γιώργος Σαμπάνης / Γεννημένη

 

ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ VIRAL

FY & Mc Daddy & DISPLAY / NISI

ΚINGS & TRANNOS / MADAME

Sidarta / AKOMI

Γιώργος Μαζωνάκης & Arash / Tora Tora (Boro Boro)

Ελένη Φουρέιρα & Bobito & Ayman / El Telephone

 

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Aspa / Στάχτη

FY & Mc Daddy & DISPLAY / NISI

Josephine / Τηλέφωνο

ΚINGS & TRANNOS / MADAME

Sidarta & Saske / MEDITERRANEAN

Αναστασία / Λίγο Λίγο

Γιώργος Κακοσαίος / Κάνε Μας Τη Χάρη

Γιώργος Μαζωνάκης & Arash / Tora Tora (Boro Boro)

Χρήστος Μάστορας / Αν

Ελένη Φουρέιρα & FY & Mente Fuerte & Trannos & Bobito & Ayman / El Telephone

Το φετινό τιμητικό βραβείο θα απονεμηθεί στον Σάκη Ρουβά για τη συνολική του παρουσία όλα αυτά τα χρόνια στα MAD VIDEO MUSIC AWARDS.

Περισσότερες Κατηγορίες θα ανακοινωθούν σύντομα!

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΩΡΑ

www.mad.gr

MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2023 από τη ΔΕΗ

#MadVMA #MadVMA2023 #FOREVER

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα τελευταία updates για τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2023 από τη ΔΕΗ καθημερινά στο MAD TV, στο 106.2 MAD RADIO, στο www.mad.gr και στα Social Media του Mad.

Ανακαλύψτε περισσότερα στα SoMe του MAD:

Facebook: https://www.facebook.com/www.mad.tv/

Instagram: https://instagram.com/mad_tv

TikTok: https://www.tiktok.com/@madtv

Twitter: https://twitter.com/madtv

Η ΔΕΗ, στηρίζοντας πολιτιστικές και μουσικές εκδηλώσεις όπως αυτή των MAD VIDEO MUSIC AWARDS, αλλά και μέσα από σημαντικές υπηρεσίες, προϊόντα και πρωτοβουλίες, παρέχει σε όλες και όλους #FOREVER την ενέργειά της για ένα καλύτερο, βιώσιμο μέλλον.

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Παρασκευή και σας περιμένουμε στο HIGH TV, στην εκπομπή "Θρυλούμενα", 19.30-20.30, μαζί με την Τέτα Παναγιωτοπούλου...

-To MEGA ανακοίνωσε την ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας του με τη Μαρία Μπεκατώρου. Η Μαρία Μπεκατώρου που ανήκει στο δυναμικό του MEGA από το 2021, θα συνεχίσει τις «καταδιώξεις» στο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων «The Chase»...

-Ο αθλητικός σταθμός Libero έχει κηρύξει παύση πληρωμών με αποτέλεσμα η μισθοδοσία να αργεί 4 και 5 μήνες προς μόνιμους εργαζομένους αλλά και εξωτερικούς συνεργάτες...

-Ανακοίνωση Σκάι σχετικά με όχημα της “Ειδήσεις Ντοτ Κομ” που φέρεται να εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση στον Κορυδαλλό. "Επιβεβαιώνουμε ότι το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε.. από το 2010. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο και δεν γνωρίζουμε πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με της Αρχές για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνδρομή", αναφέρει η ανακοίνωση...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com