ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 November, 2023 - 22:20

Categories: 

Λουτσέσκου: «Κοντρολάραμε όλες τις δύσκολες στιγμές»

 

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μια σπουδαία νίκη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επικρατώντας του Ολυμπιακού με το εντυπωσιακό 4-2 για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League και μπήκε πολύ γερά στο κυνήγι του φετινού τίτλου

Ο προπονητής του «δικεφάλου του βορρά», Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το τέλος του ντέρμπι εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του τονίζοντας ότι επικράτησε μιας ομάδας που πέτυχε πρόσφατα μια μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη, ενώ υπογράμμισε ότι οι παίκτες του κατάφεραν να ανταπεξέλθουν σε όλες τις δύσκολες στιγμές.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δήλωσε μετά το τέλος του ματς:

«Δεν θέλω να μιλήσω για αντίδραση γιατί ήταν μια ήττα σε 19 παιχνίδια. Δώσαμε όλα τα παιχνίδια κάτω από μεγάλη πνευματική πίεση. Όλοι οι άλλοι έχασαν στα προκριματικά και είχαν κάτι άλλο να περιμένουν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.»

Για το πως διέγραψε ο ΠΑΟΚ την ήττα από την ΑΕΚ: «Αν ρωτήσετε άλλη μια φορά θα φύγω. Η ζωή είναι τώρα. Τι θα κάνουν στον Ολυμπιακό; Επειδή έχασαν 4-2 θα τα παρατήσουν; Παίξαμε κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα που κέρδισε την Γουέστ Χαμ. Θα τελειώσει ο κόσμος; Κοντρολάραμε όλες τις δύσκολες στιγμές. Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο. Είχαμε την εξυπνάδα να γυρίσουμε τη μπάλα, δεν ήταν καθόλου εύκολο το παιχνίδι».

Ομάδα: