ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 August, 2023 - 00:13

Categories: 

Λουτσέσκου: «Ο κόσμος μας ήταν ο 12ος παίκτης!»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε πως ήταν δύσκολη η πρόκριση του ΠΑΟΚ επί μιας καλής κι οργανωμένης ομάδας, όπως η Χάιντουκ και πως κουράστηκαν για να προκριθούν στα πλέι οφ, στάθηκε στη διαφορά της απόδοσης σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο, ζήτησε αλλαγή νοοτροπίας, χρόνο, περισσότερες προπονήσεις και να αποβάλλουν το άγχος, έστρεψε το ενδιαφέρον στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League και περιμένει τον επόμενο αντίπαλο στην Ευρώπη.

Αναλυτικά: «Δεν σημαίνει κάτι η πρόκριση, παρά μόνο ότι πάμε στα πλέι-οφ με στόχο να πάμε στους ομίλους της διοργάνωσης. Ήταν μία δύσκολη πρόκριση. Ήταν μία δύσκολη κλήρωση απέναντι σε μία οργανωμένη ομάδα. Το 3-0 ήρθε μετά από ένα κοπιαστικό παιχνίδι από την πλευρά μας.

Ένα δύσκολα διαχειρίσιμο πρώτο μέρος και μία διαφορετική εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα μαχητών με δυνατή νοοτροπία που δεν θα τα παρατάει. Χρειαζόμαστε χρόνο, προπονήσεις, αγώνες. Να "πετάξουμε" το άγχος που είχαμε στο πρώτο μέρος.

Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν έρθει πολύ χρόνο στην ομάδα, άρα πρέπει να εστιάσουμε και στη χημεία. Τώρα το ενδιαφέρον μας είναι στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή. Θα δούμε για τον αντίπαλό μας στην Ευρώπη. Ελπίζω ο κόσμος να καταλαβαίνει τη σημασία του παιχνιδιού της Κυριακής, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, τον θέλουμε δίπλα μας, είναι ο 12ός μας παίκτης».

 

Ομάδα: