ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 April, 2023 - 22:47

Categories: 

Λουτσέσκου: «Ο Παναθηναϊκός ήταν τυχερός, αξίζαμε περισσότερο την νίκη»

Με τεράστιο διπλό τίτλου έφυγε από τη Θεσσαλονίκη και την έδρα του ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός, με τον Ιωαννίδη να του χαρίζει τη νίκη από την άσπρη βούλα στις καθυστερήσεις.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητής του «Δικέφαλου», Ρασβάν Λουτσέσκου, στάθηκε στην καλή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του, τονίζοντας ότι άξιζε περισσότερο τη νίκη από τους «πράσινους», τους οποίους χαρακτήρισε τυχερούς.

 

 

Όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

«Παίξαμε κόντρα στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ τυχερός, αξίζαμε περισσότερο τη νίκη, αλλά τελικά δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Δημιουργήσαμε πολύ περισσότερες ευκαιρίες με τον τρόπο παιχνιδιού μας. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες στο 0-0, το 0-1 και στο 1-1. Ο Παναθηναϊκός δημιούργησε λιγότερο από εμάς. Ήταν τυχερός, ενώ εμείς ήμασταν αφελείς.

Δείξαμε στα τελευταία λεπτά ότι είχαμε τη φυσική κατάσταση για να ανταπεξέλθουμε. Ο τρόπος με τον οποίο αμύνθηκε ο Παναθηναϊκός στα τελευταία λεπτά δεν αντιπροσωπεύει τη θέση του στη βαθμολογία. Η σημερινή μας εμφάνιση αντικατοπτρίζει τη συνολική φετινή μας εικόνα. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και είχαμε ένταση στο παιχνίδι μας. Μας έλειψαν κάποιες καταστάσεις με τις οποίες θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερες φάσεις για γκολ. Στην αντίπερα όχθη, ο Παναθηναϊκός δημιούργησε λιγοστές ευκαιρίες καταφέρνοντας να πάρει τη νίκη».

 

Ομάδα: