ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).

28 July, 2023 - 01:46

Categories: 

Λουτσέσκου; "Πρόκριση στην Ιερουσαλήμ"

Την πίστη του πως ο ΠΑΟΚ θα εξασφαλίσει τη συνέχειά του στο Europa Conference League την επόμενη εβδομάδα στην Ιερουσαλήμ διατράνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» εξέφρασε τη σκέψη του στη συνέντευξη Τύπου, μετά την αποψινή, πρώτη αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς στην Τούμπα, αναφέροντας αρχικά:

«Είναι η πρώτη φορά στη διάρκεια του καλοκαιριού, το οποίο δεν ήταν εύκολο για μας, που νιώθω εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες απόψε. Ακόμη και το πέναλτι που ήρθε από λάθος των αντιπάλων, ήταν αποτέλεσμα της πίεσής μας. Είχαμε αρκετές τελικές, διάθεση, ήμασταν συμπαγείς στην άμυνα, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να πάει σε μεταβάσεις, είχαμε σύνδεση. Η μόνη πτυχή που ίσως δεν ήταν τέλεια, αλλά αναμενόμενη για τη δεδομένη στιγμή, ήταν η ένταση όταν μεταφέραμε το παιχνίδι από τη μια πλευρά στην άλλη. Υπάρχει συνέπεια και συνέχεια από τους παίκτες. Η ομάδα αντέδρασε καλά σε δύσκολη περίοδο, έχω την αυτοπεποίθηση πως θα πάμε στην Ιερουσαλήμ για να πάρουμε την πρόκριση».

Και συνέχισε, με τις ερωτήσεις που του έγιναν, λέγοντας:

Για το ότι θα υπολογίζει για το επόμενο ματς στον Ντόουγκλας Αουγκούστο: «Ο Ντόουγκλας ελπίζω να είναι απόλυτα καλά στο μυαλό του, είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για μας»

Για ότι δεν πάτησε στην αντίπαλη περιοχή απόψε ο ΠΑΟΚ: «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες, τουλάχιστον 6! Εξι σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο αντίπαλος ήταν κλεισμένος στην άμυνα. Δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, πρέπει να είμαστε γενικότερα περισσότερο αισιόδοξοι για το πως είναι η ομάδα. Ένα γκολ, συμφωνώ , θα ήταν καλό, θα άλλαζε την εικόνα του αγώνα. Είναι σημαντικό για μένα ότι η ομάδα μας προσπάθησε».

Για την πίστη που έχει στο σύνολό του: «Εχω αυτοπεποίθηση και αυτό μεταφέρω στους παίκτες μου. Στο ποδόσφαιρο όταν μια ομάδα αμύνεται τόσο χαμηλά, δεν μπορείς να την αντιμετωπίσεις εύκολα. Κάναμε ευκαιρίες απόψε. Δεν έχουμε τον Πελέ, τον Μαραντόνα, τον Νεϊμάρ να αγωνίζεται στην ομάδα. Δεν πρέπει, γενικά, να είμαστε τόσο αρνητικοί για την ομάδα. Μόνο στην Ελλάδα μπορεί ένα αρνητικό αποτέλεσμα να κρίνει μια χρονιά, η χρονιά θα κριθεί την άνοιξη.

Η ομάδα μεγαλώνει καθημερινά. Τα πράγματα εξελίσσονται, έχω την πίστη για αυτό που έρχεται. Η ομάδα θα παλεύει κάθε παιχνίδι , για να παίρνει το θετικό αποτέλεσμα, αφήνοντας στην άκρη οτιδήποτε άλλο. Εχουμε ακόμη μια εβδομάδα για να βελτιωθούμε για το δεύτερο παιχνίδι με την Μπεϊτάρ, με απώτερο στόχο να πάμε στο Ισραήλ για να πάρουμε την πρόκριση. Ο μήνας Αύγουστος, είναι ο μήνας Αύγουστος όσον αφορά τις μεταγραφές».

πηγή amna.gr