ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 April, 2023 - 20:54

Categories: 

Λούντζης: «Με τον κόσμο στο πλευρό μας θα έρθουν οι νίκες»

 Ο Μιχάλης Λούντζης μίλησε για τη νίκη του Θρύλου επί του Άρη και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα επερχόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε για τα playoffs της Euroleague.

 

«Νομίζω ότι ο Άρης έχει αποδείξει όλη τη χρονιά πως είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και σκληρή, ειδικά όταν παίζει στην έδρα της με τον κόσμο της στο πλευρό της», τόνισε ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ και πρόσθεσε:

 

«Ξέραμε πως το παιχνίδι θα είναι δυνατό και ήμασταν προετοιμασμένοι, γι’ αυτό παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι από την αρχή. Ήταν ένας καλός τρόπος να προετοιμαστούμε και για τους αγώνες με τη Φενέρμπαχτσε, για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται. Και πιστεύω πως αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως παίζαμε όλη τη χρονιά, με τον δικό μας τρόπο και με τον κόσμο μας στο πλευρό μας θα έρθουν οι δύο νίκες».

Ομάδα: