ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 August, 2023 - 16:22

Categories: 

Λούντζης: «Να ματώνουμε τη φανέλα!»

Όλοι οι διεθνείς είναι έτοιμοι να… ματώσουν τη φανέλα της Εθνικής, όπως τόνισε ο Μιχάλης Λούντζης ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με τις ΗΠΑ (28/8, 15:40).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Λούντζη:

«Αφήνουμε τη χθεσινή νίκη πίσω. Ναι μεν παίζουμε με ένα θηρίο, αλλά είναι ένα παιχνίδι μπάσκετ και θα μπούμε για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Δεν κοιτάμε ακόμη τη Νέα Ζηλανδία, αλλά τις ΗΠΑ. Θα κοιτάξουμε να πάμε σε μεγάλες επιθέσεις και να προστατέψουμε τη ρακέτα μας όσο περισσότερο γίνεται. Σίγουρα στο φιλικό πήραμε μια γεύση για το τι θα αντιμετωπίσουμε αύριο. Στο Άμπου Ντάμπι υπήρχε μια παγωμάρα στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά θα δούμε πώς θα ανταποκριθούμε αύριο από την αρχή.

Δικαιολογίες υπάρχουν, μπορούμε να μιλάμε όσο θέλουμε για τους απόντες, αλλά νομίζω πως ήρθε η στιγμή να εστιάσουμε στα παιδιά που είναι εδώ. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο παρκέ. Όσα γράφονται δεν τους δίνουμε σημασία, δουλειά μας είναι να ματώνουμε για τη φανέλα. Έτσι θα συνεχίσουμε και στο τέλος θέλουμε να είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια που έχουμε κάνει. Ο Τόμας είναι φοβερός παίκτης και δεν θα μπορούσε να ενταχθεί καλύτερα στην ομάδα. Τον πειράξαμε για το παιχνίδι με τις ΗΠΑ, είναι πολύ cool τύπος και δεν ενοχλείται».

 

Ομάδα: