ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Λάζαρος Γκουγιάννος

19 February, 2023 - 16:10

Categories: 

Λυτρωτής ο Μέσι στην ματσαρα με την Λιλ

Η σημερινή μέρα για το γαλλικό πρωτάθλημα ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο καθώς το παιχνίδι μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Λιλ στο "Παρκ Ντε Πρενς" ήταν πραγματικά εξαιρετικό με το σκορ να λήγει 4-3 υπέρ των γηπεδούχων.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκίνησε πολύ καλύτερα τον αγώνα και βρήκε δύο γρήγορα γκολ, στην αρχή με τον Εμπαπε στο 12' και ύστερα με τον Νευμαρ στο 17'. Η Λιλ όμως δεν παρέδωσε τα όπλα και κατάφερε να μειώσει με τον Ντιακιτε στο 24'.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Λιλ να κυριαρχεί και να δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι και κατάφερε να ολοκληρώσει την ολική ανατροπή χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντέιβιντ στο 58' και στο γκολ του Μπαμμπα στο 69' κάνοντας έτσι το σκορ 2-3. Το παιχνίδι βέβαια μας κρατούσε και άλλες εκπλήξεις καθώς ήταν η σειρά της Παρί Σεν Ζερμέν να γυρίσει τούμπα τον αγώνα με τον Εμπαπε να κάνει το 3-3 στο 87' ενώ ο Μέσι στο 90+5' με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έγραψε το 4-3 και έδωσε τους τρείς βαθμούς στην ομάδα από το Παρίσι.

Με αυτό το τρόπο, η Παρί Σεν Ζερμέν παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 57 βαθμούς ενώ η Λιλ έπεσε στην 6η θέση και συνεχίζει να κυνηγάει για μια θέση που οδηγεί στα ευρωπαϊκά γήπεδα.