ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 October, 2023 - 00:14

Categories: 

Λυτρώθηκε στο 92’ ο ΠΑΟΚ με Κουλιεράκη και πάτησε κορυφή! (2-1)

 

Την γλυκιά μοναξιά της κορυφής στον όμιλό του απολαμβάνει πλέον ο ΠΑΟΚ. Με γκολ του Κουλιεράκη στο 92’ ο «Δικέφαλος» θριάμβευσε της Άιντραχτ με 2-1 στην Τούμπα κι έτσι ζευγάρωσε τις νίκες του μετά και το «διπλό» της πρεμιέρας κόντρα στη Ελσίνκι.

Ο Σαμάτα σκόραρε στο 15' της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, αλλά ο φορ του «Δικέφαλου» υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και φάνηκε εκτεθειμένος για μόνο λίγα εκατοστά.

Η υπεροχή των παικτών του Λουτσέσκου απέφερε καρπούς στο 28’. Με τον κορυφαίο του φετινό παίκτη Άντριγια Ζίβκοβιτς να εκτελεί πανέξυπνα το φάουλ από πλάγια θέση και να στέλνει  την μπάλα στα δίχτυα. Οι Γερμναοί μπήκαν δυνατά στον δεύτερο μέρος και στο 54 απείλησαν  Ο Κοτάρσκι δεν έδιωξε σωστά, ο Κνάουφ έπιασε την κεφαλιά και ο Κροάτης κίπερ του ΠΑΟΚ έβγαλε με δυσκολία σε κόρνερ. Τελικά η Άιντραχτ έφτασε στην ισοφάριση στο 68’.  Έπειτα από τραγικό λάθος του Κουλιεράκη ο Μαρμούς έκλεψε την μπάλα, πάτησε περιοχή και εκτέλεσε τον Κοτάρσκι. Με τον νεαρό στόπερ του ΠΑΟΚ να … παίρνει το αίμα του πίσω στο 92’ και να χαρίζει στην ομάδα του μια τεράστια σε αξία νίκη.

 

Ομάδα: