ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 November, 2022 - 23:15

Categories: 

Λύγισε η ΑΕΚ στη Βόννη και δυσκόλεψε τη … ζωή της

 

Η ΑΕΚ στάθηκε εξαιρετικά για ένα ημίχρονο απέναντι στη Βόννη, τα έκανε όμως... μαντάρα στο δεύτερο και ηττήθηκε από τους Γερμανούς 80-72, μένοντας στην τελευταία θέση του ομίλου με ρεκόρ 1-3!

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με σκοπό να περιορίσει αρχικά τον ρυθμό του παιχνιδιού και δευτερευόντως τον Τι Τζέι Σορτς. Και στα δύο πήρε αρκετά καλό βαθμό, κρατώντας σε χαμηλό τέμπο το ματς, που πήγαινε πόντο πόντο. Η Βόννη με τρίποντο του Γουίλιαμς πήγε για πρώτη φορά στο +3 (16-13), η ΑΕΚ όμως απάντησε με εξαιρετικό Στρέλνιεκς (16-17). Τελικά η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με «βραχεία κεφαλή» των Γερμανών (19-17).

 

 

 

 

Στη δεύτεροι περίοδο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και η δεύτερη πεντάδα της ΑΕΚ δεν είχε την απαραίτητη συγκέντρωση. Ο Ερέρα έβαλε τους Γερμανούς μπροστά με 4 (30-26), όμως εκεί ήρθε η ώρα του Κένι Γουίλιαμς. Ο Αμερικανός με δύο σερί τρίποντα έβαλε μπροστά την ΑΕΚ με 30-34, στο καλύτερο διάστημα της «Ένωσης» στο πρώτο ημίχρονο. Μάλκομ και Μόργκαν πάντως, είχαν απάντηση, και η Βόννη πήγε στην ανάπαυλα με ισχνό προβάδισμα (39-38).

Με την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου, η ΑΕΚ πέρασε μπροστά με 39-41. Σε αυτό το σημείο, ο Σορτς άρχισε να βρίσκει ρυθμό και εκμεταλλευόμενος τα συνεχόμενα λάθη της ΑΕΚ έτρεξε μόνος του ένα 7-0 (46-41). Ο Αμερικανός συνέχισε να είναι ασταμάτητος και η Βόννη έφτασε με ένα σερί 13-0 μέχρι και στο +11 (52-41). Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη δεν έβρισκε λύσεις στην επίθεση, οι Γερμανοί έβλεπαν το καλάθι σαν «βαρέλι» και η τρίτη περίοδο τους βρήκε με προβάδισμα 13 πόντων (63-50).

Η ομάδα του Ίσαλο διατήρησε σχετικά άνετα το προβάδισμά της στην τέταρτη περίοδο, με την ΑΕΚ να συνεχίζει να μη βρίσκει λύσεις πάνω στον Σορτς. Με τρίποντα από Στρέλνιεκς και Φλιώνη η ΑΕΚ προσπάθησε να μειώσει, ωστόσο οι Γερμανοί έβρισκαν λύσεις και κρατούσαν το προβάδισμα σε διψήφιο αριθμό. Με αυτόν τον τρόπο, δεν έχασαν ποτέ τον έλεγχο και πήραν τελικά άνετη νίκη με σκορ 80-72.

Τα δεκάλεπτα: 19-17, 39-38, 63-50, 80-72