ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

30 September, 2023 - 00:30

Categories: 

Λύγισε την Σεβίλλη χάρι στον Ράμος η Μπαρτσελόνα!

Από εκεί που δεν που δεν το περίμενε ήρθε η νίκη για την Μπαρτσελόνα, αφού οι Καταλανοί κατάφεραν να επικρατήσουν με 1-0 της Σεβίλλης χάρι στο αυτογκόλ του Σέρχιο Ράμος!

Οι «Μπλαουγκράνα» ήταν ελαφρώς βελτιωμένοι σε σχέση με την μεσοβδόμαδη γκέλα στην Μαγιόρκα, αλλά η Σεβίλλη τους έβαλε δύσκολα. Ήταν η πρώτη που απείλησε, με τον Λουντεμπάκιο στο 5', με τους γηπεδούχους να έχουν την καλύτερη τους στιγμή στο 21', όταν ο Ζοάο Φέλιξ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Η Σεβίλλη έδειχνε ότι μπορούσε να πάρει κάτι από το ματς, όμως, οι Καταλανοί στάθηκαν εξαιρετικά τυχεροί. Στο 76', ο Φεράν Τόρες βρήκε τον Γιαμάλ, που έκανε την κεφαλιά και ο Ράμος έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, σε ένα από τα σπάνια του λάθη.

Έτσι, η Μπαρτσελόνα έφτασε τους 20 βαθμούς, επέστρεψε στην κορυφή και θα περιμένει την αναμέτρηση μεταξύ Τζιρόνα και Ρεάλ για να μάθει αν θα παραμείνει εκεί και μετά το πέρας της αγωνιστικής.