ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 January, 2023 - 21:36

Categories: 

Λύγισε τον Απόλλωνα η ΑΕΚ και ... βλέπει Μάλαγα

Έπιξε όσο χρειάστηκε η ΑΕΚ! 


Η Ένωση χωρίς... υπερπροσπάθεια νίκησε με σκορ 69-61 τον αξιόμαχο Απόλλωνα, ανεβαίνοντας στο 8-5 στην Basket League και στρέφοντας την προσοχή της στο πρώτο ματς για τους «16» του BCL με την Ουνικάχα Μάλαγα (25/1, 21:30).





Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της, είχε όμως στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα τον έλεγχο και μπόρεσε να βγάλει αντίδραση όποτε ο Απόλλων μείωσε απειλητικά.

Κορυφαίος του ματς ήταν ο Αϊζάια Μάιλς. Ο Αμερικανός έκανε ντεμπούτο στην Basket League αφού δεν είχε δηλωθεί λόγω ban, και έδειξε πόσο θα βοηθήσει με 19 πόντους και 5 ριμπάουντ. Ντεμπούτο έκαναν και οι Γιάνκοβιτς, Γόντικας, που όμως έμειναν αμφότεροι άποντοι. Πληθωρικός, αν και άστοχος (2/12), ο Ακίλ Μίτσελ, με 13 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Για τον Απόλλωνα, που τα έδωσε όλα όμως πήρε μόλις 6 πόντους (έναντι 28 της ΑΕΚ) από τον πάγκο του και έπεσε στο 3-10, εξαιρετικά δείγματα έδειξε ο νεοφερμένος Αλόνζο Βερτζ με 16 πόντους, ενώ σαν το... παλιό καλό κρασί ήταν ο Γιώργος Μπόγρης με 14 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Ομάδα: