ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 December, 2023 - 21:41

Categories: 

Μάρκος Αντόνιο: «Πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου»

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 της Λαμίας, με τον Μάρκος Αντόνιο να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Δικεφάλου.

Ο Βραζιλιάνος μίλησε μετά το παιχνίδι και ανέφερε πως είναι πολύ χαρούμενος για την πρώτη του συμμετοχή με τους Θεσσαλονικείς, ενώ σχολίασε και τον τραυματισμό που είχε τους προηγούμενους μήνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ντεμπούτο του: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν μια εξαιρετική βραδιά, τα συναισθήματα είναι πάρα πολλά. Είμαι χαρούμενος για την πρώτη μου συμμετοχή με την φανέλα του ΠΑΟΚ».

Για τις προσδοκίες του: «Επέστρεψα, ήταν τρεις πολύ δύσκολοι μήνες. Δούλεψα αρκετά και θέλω να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ»

Για το ποιοι του στάθηκαν αυτό το διάστημα: «Θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό επιτελείο και τους φυσικοθεραπευτές του ΠΑΟΚ και της Λάτσιο, με βοήθησαν πολύ να επανέλθω. Είμαι πολύ χαρούμενος για την υποδοχή από τον σύλλογο και στόχος μου είναι να ανταποδώσω μέσα από τις εμφανίσεις μου»

Για τον κόσμο: «Θα δουλεύω καθημερινά για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Όσα βίωσα με τους οπαδούς ήταν ξεχωριστά. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την αγάπη που μου έδειξαν αλλά και για το γεγονός ότι με περίμεναν τόσο καιρό να επανέλθω».

Για τον Τάισον: «Τον γνωρίζω από την Σαχτάρ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και άνθρωπος, μόνο χαρούμενα συναισθήματα έχω γι' αυτόν».

Ομάδα: