ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

20 March, 2023 - 00:13

Categories: 

Μέταλλο... κλάσης η Γιουβέντους, πήρε το διπλό στο Σαν Σίρο

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Γιουβέντους που κέρδισε την Ίντερ με 0-1 στο «Σαν Σίρο» και είναι το αφεντικό στο Derby D' Italia για την φετινή σεζόν.

Οι «Νερατζούρι» ήταν αυτοί που ξεκίνησαν καλύτερα το ματς, με τον Μπαρέλα να φτάνει κοντά στο γκολ στο δεύτερο και το δέκατο όγδοο λεπτό της αναμέτρησης. Οι «Μπιανκονέρι», ωστόσο, είχαν την αποτελεσματικότητα που έλειπε από τους γηπεδούχους και προηγήθηκαν χάρι στο ιδανικό τελείωμα του Φίλιπ Κόστιτς στο 23'.

Η Ίντερ ήταν ανώτερη και στο δεύτερο μέρος, αλλά η μόνη φορά που απείλησαν ουσιαστικά την εστία του Σέζνι ήταν στο 72' με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσαλχάνογλου. Οι παίκτες του Αλέγκρι αμύνθηκαν εξαιρετικά και διαφύλαξαν το προβάδισμα τους μέχρι την συμπλήρωση και του έξτρα χρόνου.

Μια σημαντική νίκη για την «Μεγάλη Κυρία» που επιδεικνύει βελτιωμένο εικόνα και έχει κλείσει την διαφορά της από τις «ευρωπαϊκές» θέσεις στους τέσσερις βαθμούς. Στην τρίτη θέση η Ίντερ, θα χρειαστεί, όμως, να δώσει σκληρή μάχη για να την κρατήσει.