ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 November, 2023 - 16:43

Μήτογλου: «Θα φανεί τι προσωπικότητα και χαρακτήρα έχουμε χτίσει»

Την ακλόνητη πίστη του ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR θα συνεχίσει την εξαιρετική παρουσία του και στο δύσβατο πρόγραμμα που ακολουθεί στην Ευρωλίγκα εμφανίστηκε ο Ντίνος Μήτογλου.

Κατά την αναχώρηση των «πράσινων» για το Βελιγράδι, ο Έλληνας φόργουορντ σημείωσε ότι, αρχής γενομένης από το ματς στη δύσκολη έδρα της Παρτίζαν, η ομάδα θα δείξει από τι «μέταλλο» είναι φτιαγμένη.

Αναλυτικά όσα είπε

Για το αν έχει αδυναμίες η Παρτίζαν: «Φυσικά έχει αδυναμίες η Παρτίζαν, όπως όλες οι ομάδες, δεν είναι άτρωτη. Γενικά όμως είναι μια ομάδα πολύ physical, πολύ δυνατή με καλούς παίκτες, εξαιρετικό προπονητή και δύσκολη έδρα. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Θέλουμε την νίκη για να κλείσουμε καλά το μήνα και να συνεχίσουμε την καλή εικόνα».

Για το αν θα είναι οι επόμενοι αγώνες σημάδι για τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα θα φανούν πολλά πράγματα της ομάδας, τι προσωπικότητα έχουμε χτίσει και τι χαρακτήρα έχουμε δημιουργήσει. Στο χέρι μας είναι να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε αυτά τα ματς».

Για το πώς προσεγγίζει το ματς σε μια τόσο καυτή έδρα: «Δεν υπάρχει φόβος. Ίσα-ίσα αυτά τα παιχνίδια, είμαστε ευλογημένοι που παίζουμε σε αυτό το επίπεδο και χαιρόμαστε να αγωνιζόμαστε σε τέτοιες έδρες. Αυτό είναι καλό για το μπάσκετ. Πρέπει να χαιρόμαστε σαν επαγγελματίες που υπάρχουν τέτοιες έδρες. Αυτό είναι το μπάσκετ».

Ομάδα: