ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 May, 2023 - 23:59

Categories: 

ΜακΚίσικ: «Χάσαμε και από τα δικά μας λάθη»

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο τέταρτο προημιτλεικό απέναντι στην Φενέρμπαχτς εκαι τα πάντα πλέον θα κριθούν σε πέμπτο παιχνίδι, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη στο «φλεγόμενο» ΣΕΦ.

Με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να δηλώνει μετά την ήττα πως τα λάθη της ομάδας του έπαιξαν καθοριστικό ρόλο - ζητώντας παράλληλα παό τους οπαδούς της ομάδας να δημιουργήσουν … εχθρικό περιβάλλον στους αντιπάλους.

 Αναλυτικά:

  «Απόψε βγήκα εγώ μπροστά. Υπήρχαν παιδιά που όλη τη σεζόν μας "οδήγησαν". Σήμερα ήμουν εγώ. Δεν τα καταφέραμε όμως. Τώρα έχουμε ένα ακόμα ματς στην έδρα μας και θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε. Πρέπει να δούμε τι δεν κάναμε σωστά.

Να παίξουμε πιο σκληρά σίγουρα. Σήμερα δε χάσαμε μόνο από τα τρίποντα του αντιπάλου, αλλά και από τα λάθη μας. Θέλουμε τον κόσμο μας να δημιουργήσει ένα εχθρικό περιβάλλον και από την άλλη εμείς να είμαστε πιο δυνατοί.

Είναι μια σειρά που έχει πάει στη δύναμη και εμείς πρέπει να απαντήσουμε με περισσότερη δύναμη».