ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 August, 2023 - 20:39

ΜακΝερ:«Από τους παίκτες με το υψηλότερο IQ ο Βεζένκοφ!»

 

Ο Σάσα Βεζένκοφ … ταρακούνησε τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ με την φανέλα του Ολυμπιακού, όντας ο MVP  της φετινής Ευρωλίγκα.

Από την νέα σεζόν όμως ο 28χρονος διεθνής φόργουροτν θα έχει την ευκαιρία να ζήσει το όνειρό του αγωνιζόμενος στο ΝΒΑ με τα χρώματα των Σακραμέντο Κινγκς.

Με τον Genwral Manager  των Κινγκς Μόντι ΜακΝέ ρ να αφιερώνει εγκωμιαστικά σχόλια για την αξία του μέχρι πρότινος άσου των νταμπλούχων Ελλάδας

Αφού τόνισε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος με την απόκτησή του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, τον χαρακτήρισε απίστευτο σουτέρ με ικανότητα να κόβει προς το καλάθι, ενώ ανέφερε ότι είναι από τους παίκτες με το υψηλότερο IQ και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα ταιριάξει απόλυτα στον τρόπο που επιτίθεται η ομάδα του!

«Θα ξεκινήσω με το ότι είναι ο MVP της Ευρωλίγκας. Στην καλύτερη λίγκα εκτός του NBA, ο Βεζένκοβ ήταν ο MVP. Η ομάδα του είχε απίστευτες επιτυχίες, τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημά της όσο και στην Ευρωλίγκα. Είναι ένας απίστευτος σουτέρ. Έχει υπέροχη αίσθηση. Μπορεί να πασάρει την μπάλα. Μπορεί να κόψει στο καλάθι. Θα ταιριάξει πολύ, νομίζω, στην επίθεσή μας», ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Έχει βελτιωθεί ως ριμπάουντερ. Ένας από τους παίκτες με το υψηλότερο IQ που έχουμε δει. Τέλος, θα πω ότι είναι νικητής. Θέλει να κερδίζει. Νοιάζεται για αυτό. Θα είναι μια διαφορετική πρόκληση για αυτόν, ερχόμενος εδώ στο ΝΒΑ. Και ξέρω ότι είναι ενθουσιασμένος με αυτή τη μετάβαση και την προσαρμογή του, νομίζω ότι έχει την ευκαιρία να είναι πραγματικά ξεχωριστός».

 

 

Ομάδα: