ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 May, 2023 - 20:26

Categories: 

Μαντρώνονται σε ξενοδοχείο οι παίκτες της ΑΕΚ

Ο Ματίας Αλμέιδα θέλησε οι παίκτες του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet κόντρα στον ΠΑΟΚ την Τετάρτη και πήρε την απόφαση η ομάδα να καταλύσει από τη Δευτέρα σε ξενοδοχείο.

 

Ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε η αποστολή της ΑΕΚ για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet της Τετάρτης (24/5) κόντρα στον ΠΑΟΚ να αποσυρθεί μετά την προπόνηση της Δευτέρας σε ξενοδοχείο ώστε η ομάδα να προσυλωθεί αποκλειστικά στον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου και να φτάσει στο νταμπλ.

 

Συγκεκριμένα οι παίκτες της Ένωσης έχουν προπόνηση τη Δευτέρα το απόγευμα, στις 18:00 και μετά το πέρας της θα πάνε σε ξενοδοχείο. Από εκεί την Τρίτη θα βρεθούν και πάλι στα Σπάτα για την τελευταία προπόνηση της ομάδας η οποία έχει οριστεί για τις 10:45 και μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου του Ματίας Αλμέιδα η ομάδα θα αναχωρήσει για το Βόλο.

Ομάδα: