ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 August, 2023 - 19:17

Categories: 

Μαρτίνεθ: «Είμαστε Ολυμπιακός, θα δώσουμε τα πάντα!»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (24/8-22.00) την Τσουκαρίτσκι στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον πρώτο αγώνα των play offs για το Europa League και ο προπονητής της ελληνικής ομάδας, Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναφέρθηκε στη σημασία και στις δυσκολίες της αναμέτρησης. 

 

Ακόμη, ο Ισπανός κόουτς μίλησε για τις δηλώσεις των Σέρβων ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, τον χαρακτήρα του Θρύλου, τον αντικαταστάτη του Ροντινέι, αλλά και για τον κόσμο της ομάδας του Πειραια!

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαρτίνεθ:

 

Για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα: «Θέλω να εκφράσω τη λύπη μου και να ευχηθώ δύναμη σε όλους όσοι παλεύουν με τις πυρκαγιές. Είναι τρομακτικό και θέλω να ευχηθώ δύναμη για όσους βιώνουν αυτόν τον εφιάλτη. Αυτό με αγχώνει ετούτη την ώρα».

 

Για τις δηλώσεις των Σέρβων ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί: «Στο ποδόσφαιρο και σε αγώνες διπλούς δεν υπάρχουν φαβορί. Όλα εξαρτώνται από λεπτομέρειες, το ζήσαμε και εμείς πρόσφατα. Είναι απαιτητικά ματς, χρειάζεται μέγιστη συγκέντρωση, μία φάση μπορεί να σου στερήσει το αποτέλεσμα. Δεν υπάρχουν φαβορί, εμείς θα δώσουμε τα πάντα, θα είμαστε πιστοί στην τακτική μας και στα δύο παιχνίδια. Είμαστε Ολυμπιακός και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα».

 

Για τον χαρακτήρα του Ολυμπιακού κι αν είναι ο στόχος του αυτός παρόλο που δεν είναι έτοιμη η ομάδα: «Χρειάζεται να υπάρχει πνεύμα νικητή και καλή οργάνωση. Αν δεν έχεις οργάνωση δεν μπορείς να πετύχεις. Είμαι χαρούμενος γιατί η ομάδα βελτιώνεται. Χρειαζόμαστε χρόνο για να γνωριστούμε. Υπάρχει μεγάλη πρόοδος αυτές τις οκτώ εβδομάδες. Χρειάζονται περισσότερη σιγουριά οι νέοι σε ηλικία. Πιστεύω στην λέξη «ομάδα». Στις μεγάλες ομάδες φαίνονται και οι προσωπικότητες, το ταλέντο. Όταν ένας παίκτης νιώθει καλά μέσα στην ομάδα, αποδίδει καλύτερα. Σκεφτόμαστε και την εξέλιξη των παικτών στο μέλλον, πώς θα είναι στη συνέχεια. Έχουμε βάλει τις βάσεις και βελτιωνόμαστε»

 

Ομάδα: