ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 October, 2023 - 23:32

Categories: 

Μαρτίνεθ: «Είχα την ευκαιρία να ζήσω μία μεγάλη βραδιά»

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ οδήγησε τον Ολυμπιακό στην επιστροφή στις νίκες στο Europa League και όπως ήταν φυσικό, ήταν άκρως ικανοποιημένος μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Γουέστ Χαμ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πάρα πολύ περήφανος και ευτυχισμένος, κερδίσαμε ένα δύσκολο ματς με την αξία μας. Είμαι ευτυχισμένος για το πώς παίξαμε, σε υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης. Κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι, είμαστε ευτυχισμένοι, είναι μια σημαντική διοργάνωση για εμάς. Είχαμε δουλέψει πολύ.

Το ποδόσφαιρο είναι το παρόν, σημασία έχει τι κάνεις σήμερα, χωρίς υπερβολές όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, χωρίς φιέστες στις επιτυχίες. Μου είχαν μιλήσει για τις μεγάλες βραδιές του Ολυμπιακού, είχα την ευκαιρία να ζήσω μία. Ο κόσμος μας βοηθάει πάντα, είμαστε ένα. Παίρνει δέκα με τόνο. Ήμασταν ένα, γι' αυτό καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.

Όπως πάντα όλοι είμαστε απαραίτητοι, η ομάδα αποτελείται απ' όλους και όλοι θα πάρουν την ευκαιρία. Είμαστε χαρούμενοι με τον Πορόσο, δουλεύει πολύ, χωρίς να επηρεάζεται από τον εξωτερικό θόρυβο. Πήρε την ευκαιρία του και μας βοήθησε πολύ, ήταν από τους σημαντικότερους παίκτες. Σήμερα ήταν από το παιχνίδια που ήταν δύσκολο να μπει κάποιος λόγω του ρυθμού. Είμαστε ευχαριστημένοι απ' όλη την ομάδα».

 

Ομάδα: