ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).

27 July, 2023 - 02:12

Categories: 

Μαρτίνεθ: «Μεγάλο πάθος για να πετύχουμε»

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Ολυμπιακό στο «Ibrox Stadium». Καθώς ο Θρύλος έπαιξε ωραία μπάλα, είχε σχέδιο, όπως και αποτελεσματικότητα. Έτσι κατάφερε να νικήσει 3-1 τη Ρέιντζερς. Δηλαδή σημείωσε μια σημαντική νίκη που τόνωσε κι άλλο την αυτοπεποίθηση των «ερυθρόλευκων». Ειδικότερα σε αυτό στάθηκε και ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Μαρτίνεθ: «Μεγάλο πάθος για να πετύχουμε»,

Μαρτίνεθ: «Κάναμε μεγάλο ματς»

Καταρχάς, ο Ισπανός προπονητής ανέφερε: «Από τη μία πλευρά είμαστε ικανοποιημένοι. Μιας και κάναμε μεγάλο παιχνίδι και οι ποδοσφαιριστές έκαναν μία μεγάλη προσπάθεια. Είχαμε πολύ καλές στιγμές. Αλλά και πράγματα να διορθώσουμε όπως και κάποιες λεπτομέρειες πριν την έναρξη. Επίσης είμαστε λυπημένοι για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα. Από εδώ στέλνουμε στην Ελλάδα τις σκέψεις μας. Όπως και τα συλλυπητήρια στις οικογένειες»

Μαρτίνεθ: «Κοιτάμε μόνο το αύριο»

Στη συνέχεια, ο Ίβηρας προπονητής σχολίασε: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ποσοστό ετοιμότητας. Καθώς αυτό δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο. Κοιτάμε το αύριο και όχι το σήμερα, κοιτάμε τον επόμενο αγώνα. Είμαστε ικανοποιημένοι. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση αυτή τη στιγμή, με αυτή τη νίκη αποκτήσαμε ενόψει συνέχειας και αν συνεχίσουμε να νικάμε θα την ανεβάσουμε και άλλο. Δεν θα πούμε ότι είμαστε έτοιμοι».

Μαρτίνεθ: «Παθιασμένοι με το project»

Κατόπιν, ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» τόνισε: «Αν είμαστε εδώ, έχουμε και εμείς απαιτήσεις. Θέλουμε να νιώσουμε το πάθος της ομάδας. Μοιραζόμαστε την ενέργεια με τον κόσμο και είναι θετικό αυτό. Έχουμε μεγάλο πάθος, να πετύχουμε τους στόχους μας. Να είμαστε η καλύτερη δυνατή ομάδα. Είμαστε εδώ παθιασμένοι με το πρότζεκτ. Χρειαζόμαστε βελτίωση και προχωράμε. Έχουμε συναισθηματικό έλεγχο και με τα θετικά και με τα αρνητικά αποτελέσματα. Μέρα με τη μέρα θα πηγαίνουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι με τη δουλειά και την προσπάθεια που κάνουμε».

Kαρβάλιο: Θα είμαστε έτοιμοι στα ματς που έρχονται»

O Zοάο Καρβάλιο στάθηκε στην πολύ καλή κατάσταση που βρίσκονται οι Πειραιώτες, ενώ τόνισε πως η ομάδα θα είναι έτοιμη για τα πρώτα επίσημα ματς όταν αυτά έρθουν.

«Όλα πήγαν καλά. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, έγινε καλή δουλειά, έχουμε δουλέψει πολύ, είμαστε ικανοποιημένοι. Είμαστε ακόμα σε διαδικασία της προετοιμασίας.

Σήμερα ήμασταν καλύτεροι από τα άλλα φιλικά που είχαμε δουλέψει πολύ σκληρά στην προετοιμασία, ακόμα έχουμε ματς μπροστά μας και πιστεύω ότι σε αυτά θα είμαστε έτοιμοι.

Το μυαλό και η σκέψη μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων από τις πυρκαγιές, παίξαμε και για αυτούς, ελπίζουμε τα πράγματα να διορθωθούν. Θέλω να στείλω το μήνυμα πως εγώ και όλοι οι συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό τους στηρίζουμε απόλυτα»,

Πασχαλάκης: «Η ομάδα έδειξε έτοιμη, μας στεναχωρούν αυτά που γίνονται στην Ελλάδα»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τόνισε πως ο Ολυμπιακός έδειξε έτοιμος για τις επίσημες υποχρεώσεις του στο φιλικό κόντρα στη Ρέιντζερς, θεωρεί πως βγήκαν όσα δοκίμασε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ζήτησε να πάνε παρακάτω, πιστεύει πως υπάρχουν παίκτες που δημιουργούν καλό κλίμα και ζήτησε περαιτέρω βελτίωση.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα αναγνωριστικό ματς, σε πάρα πολύ καλές συνθήκες. Θέλαμε να δοκιμάσουμε πράγματα και πολλά μας βγήκαν. Υπάρχει μία γλυκόπικρη αίσθηση, από τη μία η νίκη και από την άλλη τα τραγικά συμβάντα στη χώρα μας, δεν μπορούμε να χαιρόμαστε, απλά κρατάμε τις καλές στιγμές και προχωράμε.

Το ματς είχε θετική εξέλιξη, η ομάδα έδειξε πιο έτοιμη σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά, είμαστε ‘δεμένη’ ομάδα και προσπαθούμε να ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή. Θέλουμε να έχουμε ένα σύνολο με δομές που να ασκεί πρέσινγκ στον αντίπαλο.

Το κλίμα ήταν καλό και παραμένει καλό, θεωρώ πως υπάρχουν παιδιά μέσα στην ομάδα που φτιάχνουν το κλίμα. Ο προπονητής μας θέλει να είμαστε ‘δεμένοι’ μεταξύ μας και ζητάει πράγματα στα αποδυτήρια.

Υπάρχει μία καλή ‘γεύση’ από αυτό το ματς, ήταν ένα δυνατό τεστ σε καλές συνθήκες. Θεωρώ πως θα ‘ζυγίσουμε’ τα θετικά και τα αρνητικά και θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι για τη συνέχεια».