ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 September, 2023 - 16:27

Categories: 

Μαρτίνεθ: «Ο Ολυμπιακός είναι η Ρεάλ της Ελλάδας!»

 

Την πρώτη του συνέντευξη σε ισπανικό Μέσο από την ημέρα όπου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού παραχώρησε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Με τον 42χρονο κόουτς να ανοίγει την καρδιά του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Canal Sur» και να αναφέρεται με θαυμασμό για τις συνθήκες όπου έχει συναντήσει στην νέα πρόκληση της καριέρας του αλλά και από την δυναμική του συλλόγου που πρεσβεύει 

«Με τράβηξε το ένστικτο μου. Ο πρώτος λόγος για να έρθω στην Ελλάδα ήταν για να μπορέσω να προπονήσω μία μεγάλη ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία, από πλευράς των πόσο υψηλών απαιτήσεων υπάρχουν. Από εκεί και πέρα, πιστεύω επίσης στους ανθρώπους. Η συνεργασία μου με τον Αντόνιο Κορδόν ήταν για εμένα ένα πρόσθετο κίνητρο. Αυτή η πρόκληση είναι συναρπαστική».

 Ο Μαρτίνεθ μίλησε και για όσα είχαν ακουστεί στο πρόσφατο παρελθόν, ότι θα αντικαθιστούσε τον Λοπετέγκι στον πάγκο της Σεβίλλης. Ο τότε αθλητικός διευθυντής της Σεβίλλης, ο πολύς Μόντσι, είχε βγει και είχε διαψεύσει σχετικά, με τον τωρινό προπονητή του Ολυμπιακού να επιβεβαιώνει εκείνη την εκδοχή: «Η είδηση ότι υποτίθεται θα ήμουν ο νέος προπονητής της Σεβίλλης με πλήγωσε. Πολλά πράγματα είχαν τότε ειπωθεί που δεν ήταν αλήθεια. Η διακριτικότητα στο ποδόσφαιρο είναι κάτι που εκτιμώ πολύ. Δεν συμφωνώ με τα ψέματα».

Επίσης , σχολίασε ότι αισθάνεται πλέον «πιο ολοκληρωμένος, πιο σφαιρικός προπονητής, αλλά και με περισσότερους πόρους», ενώ σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να προπονήσει κάποια στιγμή τη Σεβίλλη, στην Β ομάδα της οποίας ήταν τεχνικός οδηγός, ο Μαρτίνεθ δεν θέλησε να εμπλακεί σε συζήτηση, γιατί σκέφτεται μόνο «μέρα με τη μέρα»: «Όταν κερδίζεις, πλησιάζεις σε όλους τους πάγκους και όταν χάνεις, απομακρύνεσαι ακόμη κι από τον δικό σου πάγκο. Εγώ έτσι παίρνω το επάγγελμα».

 

Ομάδα: