ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 January, 2022 - 21:36

Categories: 

Μαρτίνς: «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες»

O Πέδρο Μαρτίνς μίλησε  στη Nova για το επερχόμενο κρίσιμο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και την προσέγγιση στα παιχνίδια Κυπέλλου με την ομάδα U23.

 

Αναλυτικά:

 

Για το ματς με τον ΠΑΣ: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που κάνει ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα, τα νούμερα το αποδεικνύουν. Μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας γιατί κι εμείς προερχόμαστε από άσχημα αποτελέσματα, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε νίκη για να ξεπεράσουμε αυτή την κακή φάση στην οποία βρισκόμαστε. Χρειαζόμαστε να νικήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να αποδείξουμε πως απλά είναι μία φάση και μπορούμε να την ξεπεράσουμε».

Για το αν τα τρία σερί ματς χωρίς νίκη είναι μία συγκυρία: «Πραγματικά δεν είμαστε συνηθισμένοι. Ο Ολυμπιακός είναι συνηθισμένος σε πολύ καλά αποτελέσματα και καλές εμφανίσεις. Ωστόσο, έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου. Ξέρω ότι είμαστε μία καλή ομάδα, με ποιότητα, που έχει πολλά να δώσει. Όλες τις φορές που περάσαμε άσχημες στιγμές αντιδράσαμε και η απάντησή μας ήταν θετική. Και την Κυριακή (23/1) θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της στιγμής. Είμαι πεπεισμένος πως θα το ξεπεράσουμε».

 

Για το αν θα στηριχθεί σε παιδιά της Β’ ομάδας για τον αγώνα του Κυπέλλου: «Είναι παίκτες του Ολυμπιακού, στους οποίους έχουμε δείξει την εμπιστοσύνη μας από την πρώτη στιγμή, γιατί πιστεύουμε στο πρότζεκτ της ομάδας Β’. Μιας και αυτά τα παιδιά εδώ και 15 συνεχόμενες ημέρες προπονούνται μαζί μας, ο Μπαγκαλιάνης, ο Ξενιτίδης, ο Σουρλής, ο Κίτσιος, ο Μαυρούδης θα στηριχθούμε πάνω τους. Πιστεύουμε στην αξία αυτών των παιδιών και το ταλέντο τους και δικαιωνόμαστε».

Για το αν υπάρχουν προβλήματα ενόψει του ματς με τον ΠΑΣ: «Ο Μπουχαλάκης συνεχίζει να είναι το μόνο μας πρόβλημα».

 

Για το αν θα μπορούσε κάποιο από τα παιδιά της Β’ ομάδας που προανέφερε να είναι μία μεταγραφή Ιανουαρίου για τον Ολυμπιακό: 

«Ήδη είναι παίκτες του Ολυμπιακού και προπονούνται και μαζί μας. Βρίσκονται εδώ, τους παρακολουθούμε και γενικότερα ξέρουμε ότι είναι εδώ για να στηρίξουν την ομάδα μας, ιδιαίτερα τώρα που έχουμε πολλά συνεχόμενα προβλήματα. Υπάρχουν παίκτες που δεν είναι ακόμα έτοιμοι, αλλά υπάρχουν κι άλλοι, όπως η περίπτωση του Καλογερόπουλου, που είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω κορονοϊού, δεν έχει κληθεί ακόμα στην πρώτη ομάδα, αλλά θα κληθεί άμεσα. Επίσης, ο Αλγκασίμι είναι νένας παίκτης που δουλεύει καλά με τη δεύτερη ομάδα και σκοπεύουμε να τον ανακαλέσουμε.

 

Ο Μαρίνος, ο Νικολής θα έρθουν και θα δουλέψουν μαζί μας. Είναι μία περίοδος που έχουμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και όλοι οι παίκτες είναι χρήσιμοι για να έρθουν και να στηρίξουν την ομάδα μας όποτε χρειαστεί».