ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 December, 2023 - 19:39

Categories: 

Ματέο: «Θα μπορούσε εύκολα πέρυσι να είχε κατακτήσει την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός»

Με απόλυτη συναίσθηση των δυσκολιών που κρύβει η «μάχη» του ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό προσεγγίζουν στην Ρεάλ Μαδρίτης το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο τεχνικός της «Βασίλισσας» Τσους Ματέο μίλησε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας κι αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τους Πειραιώτες.

«Αυτή η εβδομάδα απαιτεί μεγάλη προσπάθεια από εμάς σε δύο παιχνίδια υψηλής έντασης, σε δύο παιχνίδια... κλασικά για το ευρωπαϊκό μπάσκετ, δύο πρωταθλητές Ευρώπης που θα μας φιλοξενήσουν στις έδρες τους και θέλουν να παίξουν καλά μπροστά στο κοινό τους.

Περιμένω δύο πολύ δυνατά παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός ήταν ο τελευταίος μας αντίπαλος στο παιχνίδι του τίτλου πέρσι. Πιθανότατα είναι η πιο σταθερή ομάδα της διοργάνωσης και αυτήν που παίζει την καλύτερη άμυνα.

Την περσινή σεζόν πήραμε τον τίτλο αλλά θα μπορούσαν εύκολα να τον κερδίσουν αυτοί με την ίδια ευκολία. Ο Ολυμπιακός έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης, παίζει ως ομάδα και δε βασίζεται σε μονάδες. Θα έχουμε ένα τρομερά δύσκολο παιχνίδι», ανέφερε ο Τσους Ματέο.