ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μάνια Ζαχαριουδάκη

14 November, 2022 - 21:42

Categories: 

Μεγάλη ανάσα παίρνει ο ΟΦΗ, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ντουρμισάι!

Τον Λεβαδειακό αντιμετώπισε σήμερα (14/11) ο ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ενόψει της 13ης αγωνιστικής της Super League, όπου ο ΟΦΗ κέρδισε με ανατροπή (2-1), καταγράφοντας την 1η εντός έδρας νίκη του για φέτος. Αν και το ξεκίνημα δεν ήταν το καλύτερο για τους Κρητικούς, καθότι ο Λεβαδειακός τους έβαλε δύσκολα, στο 2ο ημίχρονο τα έδωσαν όλα, ανέτρεψαν το σκορ και πήραν το τρίποντο και την 2η τους νίκη στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι: To ματς ξεκίνησε ιδανικά για τον Λεβαδειακό, αφού με το «καλησπέρα» βρέθηκαν μπροστά στο σκορ μόλις στο 1ο λεπτό, μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Βράκας ο Ντουρμισάι στην προσπάθεια του να απομακρύνει, βρήκε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Μετά το λάθος του ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει προσπαθώντας να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 12΄ο Μπουζούκης εκτέλεσε μία καλή κεφαλιά από το ύψος του πέναλντι, με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν. Στο 13′ κέρδισαν φάουλ σε καλό σημείο το οποίο χρεώθηκε στον Βράκα και το εκτέλεσε ο Λάρσον, ο Μάρκοβιτς όμως έδιωξε παίρνοντας και το φάουλ. Το παιχνίδι στο α΄ μέρος κύλησε με αρκετή ένταση και νεύρα, με τον ΟΦΗ να δημιουργεί φάσεις χωρίς κάποια κατάληξη και από την πλευρά του ο Λεβαδειακός να αναπτύσσει σωστότερα την μπάλα και να «πατάει» καλύτερα αμυντικά. Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Λεβαδειακό να γίνεται πιο επικίνδυνος για τον ΟΦΗ, όπου στο 48′ , έχασε μία μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0 με τον Γιαννιώτα, ο οποίος σούταρε από κοντά, αλλά ο Βούρος πρόλαβε έγκαιρα να σώσει σχεδόν πάνω στη γραμμή. Στο 64′ οι γηπεδούχοι μετά από ώρα δημιούργησαν μία καλή φάση με τον Τζου, ο οποίος σούταρε εκτός περιοχής και ο Μάρκοβιτς μπλόκαρε άμεσα. Οι «ασπρόμαυροι» βγήκαν στην αντεπίθεση, έκαναν πιο απειλητικό παιχνίδι και μείωσαν με τον Νέιρα στο 74′, ένα μόλις λεπτό μετά την είσοδο του στο παιχνίδι. Ο Αργεντινός χαφ μετά από ωραία σέντρα του Θοράρινσον, βρέθηκε στο σωστό σημείο και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 82′ ο Ντουρμισάι πήρε το «αίμα» του πίσω, αφού έβγαλε μπροστά την ομάδα του κάνοντας το 2-1, μετά από άψογη συνεργασία του Νέιρα με τον με τον Μπιφούμα, όπου εκείνος «έσπασε» στον Ντουρμισάι, με τον επιθετικό των Κρητικών να πλασάρει σε κενή εστία και να κάνει την ανατροπή. Ο ΟΦΗ κράτησε το σκορ με το μέρος του και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος. Συνθέσεις: ΟΦΗ: Μανδάς, Λάρσον, Μπουζούκης (Τζου61′), Ντίγκο (Μπιφουμά 73΄), Βούρος, Διαμαντής, Ντουρμισάι (Στάικος 87′), Θοράρισον, Περέα, Μεγιάδο (Ντιουσέ 73′), Μπαλογιάννης (Νέιρα 73′) Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Μπαχάνακ, Χαμμόντ, Σόουζα, Βήχος, Σκβάρκα, Βράκας, Δούμτσιος (Πέτρε 79′), Νίκας, Γιαννιώτας, Τσάπτρας