ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 February, 2023 - 15:59

Categories: 

Μελισσανίδης: «Σε άλλη τροχιά με το νέο γήπεδο-Μας είχανε στην εξορία!»

 

Το τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην εκδήλωση που έγινε στην Ένωση Φίλων ΑΕΚ και στην ομιλία του υπογράμμισε πόσο ευεργετική είναι η Opap Arena τόσο για την ομάδα, όσο και για τη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Μπήκαμε στο γήπεδο μας και σύντομα θα κάνουμε και τα θυρανοίξια της Αγιά Σοφιάς. Έχετε διαπιστώσει όλοι, ότι η πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας είναι σε άλλη τροχιά, η ομάδα μας φέρνει αυτά τα αποτελέσματα που τόσα χρόνια περιμέναμε, εκεί στην εξορία που μας είχανε. Τέλος καλό, όλα καλά, σας ευχαριστώ και πάλι και εύχομαι σε όλους καλή χρονιά», είπε από το βήμα γνωρίζοντας την αποθέωση αφού παρέλαβε την τιμητική πλακέτα που ανέγραφε «Το όνειρο τεσσάρων προσφυγικών γενεών».

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας. Στην εκδήλωση, εκτός από τον Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Γαβριήλ, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής Παντελής Νικολάου, το ιστορικό στέλεχος της καλαθοσφαιρικής ΑΕΚ Νίκος Μπαμπανικολός, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Αντώνης Αντωνίου και η συνθέτρια και μουσικός Ευανθία Ρεμπούτσικα.

Ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Κοντογιαννιδης μιλώντας στην εκδήλωση είπε: «Όταν έλεγαν να γίνει το γήπεδο στα Λιόσια και εγώ επέμενα για τη Νέα Φιλαδέλφεια. Έλεγαν όλοι ότι δεν υπάρχει πρόσβαση στην περιοχή. Και η Ακρόπολη δεν έχει εύκολη πρόσβαση αλλά πηγαίνουν από όλο τον κόσμο. Το γήπεδο είναι η Ακρόπολη της ΑΕΚ».

 

Ομάδα: