ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 June, 2023 - 14:22

Categories: 

Μετά την 1η Ιουλίου «κληρώνει» για Βεζένκοφ και Κινγκς

Οι Κινγκς ελευθέρωσαν επιπλέον 30 εκατ. δολάρια στο salary cap με την παραχώρηση του Ρισόν Χολμς, που παίζει στη θέση «4» και «5», και της επιλογής τους στο Νο24 του ντραφτ στους Μάβερικς. Η ομάδα του Σακραμέντο μην παίρνοντας αντάλλαγμα από το Ντάλας, δημιούργησε τη λεγόμενη trade level exception, κάτι που τους προσφέρει ένα ποσό 12 εκατ. δολαρίων από το συμβόλαιο του Χολμς.

Από τα ΜΜΕ του Σακραμέντο προκύπτει πως τα χρήματα που εξοικονομήθηκαν από το salary cap, οι Κινγκς προτίθεται να χρησιμοποιήσουν ένα σημαντικό μέρος για την επέκταση συμβολαίου του Ντομάντας Σαμπόνις, ωστόσο θα υπάρχει αρκετός ακόμη χώρος για ενισχύσεις. Εκεί μπαίνει στη συζήτηση και το όνομα του Σάσα Βεζένκοφ.

Ο τζένεραλ μάνατζερ των Κινγκς, Μόντε ΜακΝέρ, ρωτήθηκε αμέσως μετά τα ντραφτ (όπου η ομάδα του πήρε τον σούτινγκ γκαρντ Κόλμπι Τζόουνς) για τον 27χρονο άσο του Ολυμπιακού. Εξήρε τις δυνατότητές του και την ομάδα του, αλλά δεν έδειξε τις προθέσεις του προαναγγέλλοντας συζητήσεις. «Ο Σάσα έκανε μια φοβερή σεζόν, όπως και ο Ολυμπιακός. Είναι ένας φανταστικός οργανισμός και μας υποδέχτηκαν όταν πήγαμε να τον δούμε. Όταν θα αρχίσει η free agency θα κάνουμε όλες τις συζητήσεις, αλλά ήταν ωραίο να βλέπουμε τον Σάσα να κάνει τόσο σπουδαία σεζόν με την ομάδα του. Θα δούμε ποιες είναι οι επιλογές μας από την 1η Ιουλίου που ανοίγει η free agency», τόνισε

Ομάδα: