ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

6 May, 2023 - 03:47

Categories: 

Μεταδόσεις SL, τελικός Copa Del Rey στην Cosmote TV και η Στέψη του Βασιλιά Κάρολου Γ΄στην TV1

Tα playoffs της Stoiximan Super League συνεχίζονται την Κυριακή 7/5 στα «γήπεδα» της COSMOTE TV. Με μόλις 2 αγωνιστικές να απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, τα φώτα «στρέφονται» στο Φάληρο και το πολυαναμενόμενο ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, με τους φιλοξενούμενους να αναζητούν 2 νίκες προκειμένου να επιστρέψουν στον θρόνο του πρωταθλητή έπειτα από 13 χρόνια. Το ματς θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 2HD, στις 20.00. Την ίδια ώρα (20.00), στο COSMOTE SPORT 3HD κάνει σέντρα η αναμέτρηση Βόλος ΝΠΣ-ΠΑΟΚ.

 

Το ενδιαφέρον για τη μάχη παραμονής στην Stoiximan Super League κορυφώνεται στην 6η αγωνιστική των playouts του πρωταθλήματος. Ξεχωρίζει ο αγώνας ΠΑΣ Λαμία-Λεβαδειακός, (Σάββατο 6/5, 20.00, COSMOTE SPORT 1HD), με τους Βιωτούς να θέλουν μόνο νίκη για να διατηρήσουν την ελπίδα παραμονής στην κατηγορία. Μάχη για παραμονή δίνει και ο Ιωνικός, ο οποίος δοκιμάζεται στην έδρα του ΟΦΗ (Σάββατο 6/5, 20.00 COSMOTE SPORT 2HD).

 

Τον παλμό των εξελίξεων στη Stoiximan Super League θα μεταφέρει το διήμερο της αγωνιστικής δράσης η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV, μέσα από pregame και postgame εκπομπές και το Super League Sportshow. Παράλληλα, η εκπομπή Super League Sportshow Λεπτό προς Λεπτό (Κυριακή 7/5, 20.00, COSMOTE SPORT 1HD) θα προσφέρει στους συνδρομητές λεπτό προς λεπτό ενημέρωση από όλα τα ματς.

Stoiximan Super League (Playoffs, 9η Αγωνιστική)

Εκπομπή «Super League Sportshow» (Κυριακή 7/5, 18.00, COSMOTE SPORT 1HD) παρ: Λ. Μπαλάφας/Ε. Παπαδοπούλου

Εκπομπή «Super League Sportshow Λεπτό προς Λεπτό» (Κυριακή 7/5, 20.00, COSMOTE SPORT 1HD) παρ. Μ. Τσώχος

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (Κυριακή 7/5, 20.00, COSMOTE SPORT 2HD) περ. Α.Παλομπαρίνι

Βόλος ΝΠΣ-ΠΑΟΚ (Κυριακή 7/5, 20.00, COSMOTE SPORT 3HD) περ. Σ. Κωσταβάρας/ σχόλιο Β. Σαμπράκος

Εκπομπή «Super League Sportshow» (Κυριακή 7/5, 22.00, COSMOTE SPORT 1HD) παρ. Γ. Θαναηλάκης/ Στ. Αβραμίδης

 

Stoiximan Super League (Playouts, 6η Αγωνιστική)

Εκπομπή «Pregame ΠΑΣ Λαμία-Λεβαδειακός» (Σάββατο 6/5, 19.15, COSMOTE SPORT 1HD) παρ. Τ. Χριστοφοράκης

Εκπομπή «Pregame ΟΦΗ-Ιωνικός» (Σάββατο 6/5, 19.15, COSMOTE SPORT 2HD) παρ. Α. Τσαβδαράς

ΠΑΣ Λαμία-Λεβαδειακός (Σάββατο 6/5, 20.00, COSMOTE SPORT 1HD) περ. Στ. Αβραμίδης

ΟΦΗ-Ιωνικός (Σάββατο 6/5, 20.00, COSMOTE SPORT 2HD) περ.Μ. Τσώχος

Εκπομπή «Postgame ΠΑΣ Λαμία-Λεβαδειακός» (Σάββατο 6/5, 22.00, COSMOTE SPORT 1HD) παρ. Τ. Χριστοφοράκης

Εκπομπή «Postgame ΟΦΗ-Ιωνικός» (Σάββατο 6/5, 22.00, COSMOTE SPORT 2HD) παρ. Α. Τσαβδαράς

H Super League στα Novasports

Η Stoiximan Super League μπαίνει στην τελική ευθεία με Playoffs και τις αναμετρήσεις Άρης – Βόλος για την 8η αγωνιστική, αλλά και το ντέρμπι Άρης – ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική. Παράλληλα στα Playouts θα αναμετρηθούν ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος – Παναιτωλικός. Οι αγώνες θα πλαισιωθούν από τις αγαπημένες εκπομπές των φιλάθλων, «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιαννίκο Δούσκα, καθώς και «Novasports Football Club» & «Monday Football Club» με τους Ντέμη Νικολαϊδη και Γιάννη Πάγκο.

20:00 Stoiximan Super League Playouts, 6η αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης Novasports Prime σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα

20:00 Stoiximan Super League Playouts: Ατρόμητος-Παναιτωλικός Novasports2 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου

Kυριακή 7/5/23

19:00 Pre Game Show Άρης – ΑΕΚ Novasports Prime και στο Web TV και στο YouTube του Novasports.gr με τον Γιάννη Πάγκο

20:00 Stoiximan Super League – Playoffs, 9η αγωνιστική: Άρης-ΑΕΚ Novasports Prime σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα και Γιώργου Βασιλείου

Κρίσιμες αναμετρήσεις από τα ποδοσφαιρικά «σαλόνια» της Ευρώπης

 

Τα ντέρμπι δεν περιορίζονται μόνο εντός ελληνικών συνόρων, αφού τα κανάλια COSMOTE SPORT θα καλύψουν σημαντικούς αγώνες από μεγάλες διοργανώσεις ποδοσφαίρου της Γηραιάς Ηπείρου. Το Σάββατο 6/5 το βλέμμα των φαν της «στρογγυλής θεάς» είναι στραμμένο στη Σεβίλλη  και στον μεγάλο τελικό του Copa del Rey (23.00, COSMOTE SPORT 8HD). Αντίπαλες τίθενται η «Βασίλισσα» Ρεάλ Μαδρίτης των 19 κατακτήσεων και η Οσασούνα, η οποία βρίσκεται στον τελικό του θεσμού για 2η φορά στην ιστορία της και ευελπιστεί να κάνει τη μεγάλη έκπληξη.

Στην Ιταλία, η μάχη για τα τρία εισιτήρια που οδηγούν στο UEFA Champions League κορυφώνεται με τρία δυνατά ντέρμπι. Η Λάτσιο δοκιμάζεται το Σάββατο 6/5 στην έδρα της Μίλαν (16.00, COSMOTE SPORT 2HD)  και φιλοδοξεί να παραμείνει δεύτερη και σε απόσταση ασφαλείας από τους «διώκτες» της. Την ίδια μέρα στις 19.00 (COSMOTE SPORT 3HD & COSMOTE SPORT 4K), το ενδιαφέρον μονοπωλεί το ντέρμπι της Ρόμα και της Ίντερ στο «Ολίμπικο». Την Κυριακή 7/5 στις 13.30 (COSMOTE SPORT 2HD), η Αταλάντα υποδέχεται τη Γιουβέντους, με τη «Μεγάλη Κυρία» να βρίσκεται και αυτή στο κόλπο της τετράδας. Στις 19.00, η Νάπολι που εξασφάλισε το πρωτάθλημα της Serie A έπειτα από 33 χρόνια, υποδέχεται πέντε αγωνιστικές πριν να πέσει η αυλαία της σεζόν, τη Φιορεντίνα (COSMOTE SPORT 8HD).

Έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η 31η αγωνιστική της Liga Portugal Bwin, με την Μπενφίκα να υποδέχεται το Σάββατο 6/5 στο «Ντα Λουζ», την τρίτη της βαθμολογίας Μπράγκα (22.30, COSMOTE SPORT 7HD) και την Πόρτο να ταξιδεύει στην έδρα της Αρούκα (Δευτέρα 8/5, 23.15, COSMOTE SPORT 5HD).

Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα «ταξιδέψουν» και στα γήπεδα της της Αγγλίας για την 46η αγωνιστική των SkyBet EFL Championship, SkyBet EFL League One και League Two, καθώς και της Σκωτίας για την 34η αγωνιστική της cinch Scottish Premiership. Εκτός Ευρώπης, η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, αντιμετωπίζει τη Δευτέρα 8/5, την ουραγό Αλ Καλίγ (19.00, COSMOTE SPORT 7HD).

 

Η εβδομαδιαία ποδοσφαιρική δράση στα κανάλια COSMOTE SPORT περιλαμβάνει, επίσης, αναμετρήσεις από το UEFA Futsal Champions League.

 

Μπασκετικό υπερθέαμα από τους ημιτελικούς περιφερειών του NBA

 

Η μάχη για μία θέση στους τελικούς περιφέρειας στο ΝΒΑ, συνεχίζεται στην COSMOTE TV. Η μεγάλη κόντρα ανάμεσα στους Λέικερς του «Βασιλιά» Λεμπρόν και τους Γουόριορς του Στεφ Κάρι μεταφέρεται στο «Staples Center» για δύο συναρπαστικές αναμετρήσεις τα ξημερώματα της Κυριακής 7/5 (03.30, COSMOTE SPORT 4HD) και την Τρίτη 9/5 (05.00, COSMOTE SPORT 8HD). Το Σάββατο 6/5 οι Φοίνιξ Σανς, έχοντας γνωρίσει την ήττα στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις, θα τα δώσουν όλα κόντρα στους Ντένβερ Νάγκετς του Νίκολα Γιόκιτς (05.00, COSMOTE SPORT 8HD), με το τέταρτο παιχνίδι να πραγματοποιείται τη Δευτέρα 8/5 (03.00, COSMOTE SPORT 4HD).

Οι Μαϊάμι Χιτ, έχοντας καταφέρει να κάνουν το break στο  Game 2, υποδέχονται τους Νιου Γιορκ Νικς για δύο κρίσιμα παιχνίδια στην έδρα τους, το Σάββατο 6/5 (22.30, COSMOTE SPORT 4HD) και την Τρίτη 9/5 (02.30, COSMOTE SPORT 4HD). Ραντεβού για 2 back to back μονομαχίες δίνουν και οι  Σίξερς με τους Σέλτικς  (Σάββατο 6/5,02.30, COSMOTE SPORT 4HD & Κυριακή 7/5, 22.30, COSMOTE SPORT 4HD), με στόχο τις νίκες που τους φέρουν ένα βήμα πριν το τελικό της ανατολικής περιφέρειας.

Όπως κάθε εβδομάδα, οι τηλεθεατές της COSMOTE TV θα έχουν στη διάθεσή τους δράση και από τα παρκέ της Ισπανίας (ACB Liga Endesa – 31η & 32η αγωνιστική) και της Τουρκίας (Turkish Basketball Super League – 28η αγωνιστική).

 

Στα κορτ της COSMOTE TV το ATP Masters 1000 Mutua Madrid Open

 

Η καρδιά των φίλων του τένις χτυπά αυτή την εβδομάδα στη Μαδρίτη. Εκεί βρίσκονται μερικά εκ των κορυφαίων ονομάτων, για να διεκδικήσουν το τρόπαιο του ATP Masters 1000 Mutua Madrid Open. Όλη η δράση μέχρι και τον μεγάλο τελικό της Κυριακής 7/5 (19.30), θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 6HD.

 

Η υπόλοιπη αγωνιστική δράση της εβδομάδας

 

Οι φαν των «4 τροχών» θα μεταφερθούν στις Κανάριες Νήσους για τον δεύτερο αγώνα του European Rally Championship  Όλη η δράση του διημέρου θα μεταδοθεί εξ ολοκλήρου από το COSMOTE SPORT 5HD, ενώ η εκπομπή Grand Prix θα έρθει την Κυριακή 7/5 με πλούσιο ρεπορτάζ και σχολιασμό (19.30, COSMOTE SPORT 5HD).

Επιπλέον, στο πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT συγκαταλέγεται και o σπουδαίος αγώνας ανάμεσα στον πρωταθλητή της κατηγορίας bantamweight του UFC, Χένρι Σεχούντο και τον Αλτζαμαίν Στέρλινγκ (Κυριακή 7/5, 05.00, COSMOTE SPORT

Η στέψη του βασιλιά Καρόλου στο ΕΡΤNEWS

Η ιστορική τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου σε απευθείας μετάδοση από το Αββαείο του Γουέστμινστερ, το Σάββατο 6 Μαΐου 2023, στο ΕΡΤΝΕWS.

Από τις 8 το πρωί, οι ενημερωτικές εκπομπές του ΕΡΤNEWS θα μεταφέρουν, με απευθείας συνδέσεις από τη βρετανική πρωτεύουσα, όλες τις πληροφορίες για το τελετουργικό (τη βασιλική πομπή, τον όρκο, το χρίσμα, τη στέψη και την ενθρόνιση), την παρουσία αρχηγών κρατών και θρησκευτικών ηγετών από όλο τον κόσμο, και τις εξελίξεις από το Λονδίνο.

Στις 13:00, τη σκυτάλη παίρνουν η Βούλα Μαλλά και η Κλειώ Νικολάου, οι οποίες σχολιάζουν, με προσκεκλημένους ειδικούς αναλυτές, τη νέα εποχή στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά τη στέψη του νέου μονάρχη. Μαζί τους, οι ανταποκρίτριες της ΕΡΤ στη Μεγάλη Βρετανία, Ευδοξία Λυμπέρη και Νατάσα Καντζάβελου, θα μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Στο σχολιασμό και στις συνεντεύξεις με σημαίνοντες καλεσμένους, ο απεσταλμένος στο Λονδίνο, Γιώργος Συριόπουλος.

Η Στέψη του Βασιλιά Κάρολου Γ΄στον ΣΚΑΪ

Μετά από 70 χρόνια και την ενθρόνιση της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’, ο Κάρολος Γ’ θα στεφθεί επίσημα βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου σε μια μεγαλειώδη τελετή, που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο το Σάββατο 6 Μαΐου. O ΣΚΑΪ καταγράφει από το πρωί λεπτό προς λεπτό όλες τις λεπτομέρειες της εντυπωσιακής τελετής μέσα από τις εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων σε συνεχή ροή μετάδοσης.

Στις 09.50, «Οι Δεκατιανοί», Γιάννης Πιτταράς και Γιώργος Γρηγοριάδης, θα ξεκινήσουν τη μετάδοση της ιστορικής στέψης με τις αφίξεις των προσκεκλημένων στο Αββαείο του Γουέστμινστερ. Στις 12.00, η εκπομπή «Γεια σου» με τη Μαρία Μπακοδήμου θα μεταφέρει τις τελευταίες πληροφορίες για την πορεία του τελετουργικού και τη βασιλική πομπή προς το Αββαείο. Αμέσως μετά, στις 13.50, τη σκυτάλη παίρνει ο Μάρκος Δεϊμέζης στο Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων ενώ στις 14.30, θα μεταδοθεί η έκτακτη εκπομπή «Η Στέψη του Καρόλου» με τη Λένα Φλυτζάνη.

Όλες οι εξελίξεις από τη Βρετανική πρωτεύουσα, οι πληροφορίες για τη φαντασμαγορική τελετή, η παρουσία προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο, η βασιλική πομπή, η ιστορική στέψη, το πρωτόκολλο αλλά και οι αντιδράσεις των χιλιάδων πολιτών σε ζωντανές συνδέσεις με τον Θανάση Γκαβό από το Λονδίνο.

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Το ντοκιμαντέρ, με τίτλο «Βασιλιάς Κάρολος Γ΄ του Ηνωμένου Βασιλείου – Ο άνθρωπος πίσω από το στέμμα», που παρουσιάζει σημαντικά στιγμιότυπα από την παιδική ηλικία του βασιλιά, τη βασιλική εκπαίδευση που έλαβε, τα μαθητικά του χρόνια, τα ενδιαφέροντα και τα ταλέντα του, τις πανεπιστημιακές σπουδές του, τον ρόλο του ως πρίγκιπα της Ουαλίας, θα μεταδοθεί το Σάββατο 6 Μαΐου 2023, στις 16:00, από την ΕΡΤ1 και στις 20:00 από το ΕΡΤNEWS...

-Το Σάββατο 6 Μαΐου, ανήμερα της επίσημης τελετής στέψης του βασιλιά Καρόλου, ο ΣΚΑΪ θα μεταδώσει σε Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση, το ντοκιμαντέρ «Κάρολος: Γεννημένος Βασιλιάς». Στο ντοκιμαντέρ «Born to be King» παραγωγής 2023 θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την ιστορία μιας εκπληκτικής ζωής, έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, αποκλειστικά μέσα από πλάνα αρχείου. Το Σάββατο 6 Μαΐου, στις 16.15, στον ΣΚΑΪ...

-Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον σπουδαίο συνθέτη Αλέκο Χρυσοβέργη παρουσιάζει «Η αυλή των χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου και τον Χρήστο Νικολόπουλο, το Σάββατο 6 Μαΐου 2023, στις 10 το βράδυ, στην ΕΡΤ2...

-Τη μεγαλειώδη παρέλαση της Νέας Υόρκης για τη 202η επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας, μεταδίδει αποκλειστικά η ERT WORLD, την Κυριακή 7 Μαΐου 2023, ενώ θα είναι διαθέσιμη και στο ERTFLIX, αμέσως μετά τη μετάδοσή της...

-Το Σάββατο 6 Μαΐου, 2023, στις 19:00, ο Γιώργος Καραμίχος υποδέχεται στο στούντιο του τηλεπαιχνιδιού γνώσεων «Πες τη λέξη» τους δημοσιογράφους Δημήτρη Απόκη και Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα, την ηθοποιό Δένια Μιμερίνη και τον παρουσιαστή-τραγουδιστή Παναγιώτη Ραφαηλίδη...

-Στο επεισόδιο της Κυριακής 7 Μαΐου 2023, στις 19:00, οι μονομαχίες συνεχίζονται με στόχο το χρηματικό έπαθλο της θυρίδας του «Πες τη λέξη», το οποίο ανέρχεται στις 36.000 ευρώ...

-Όχι είπε η Διακομματική Επιτροπή στην η πρόταση που κατέθεσαν οι δημοσιογράφοι, που θα συμμετάσχουν στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών να αντικατασταθεί η έκτη ενότητα -που προβλέπει ελεύθερη τοποθέτηση των πολιτικών αρχηγών- με μια ελεύθερη ερώτηση των δημοσιογράφων. Η συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής αποφάσισε την προσθήκη μιας νέας ενότητας που αφορά στη Νέα Γενιά...

-To Σάββατο 6 Μαΐου στις 21:00 θα απολαύσουμε στο «Σπίτι με το MEGA» τις τεράστιες επιτυχίες του Τάκη Σούκα, αλλά και τις υπέροχες ιστορίες ενός συνθέτη που εμφανίζεται σπανίως, αλλά όταν το κάνει, αφήνει το αποτύπωμά του...

-Έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου του Γ΄ στη Μ. Βρετανία, το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 στις 12:45, θα έχουν και οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί (ΑΝΤ1, Αlpha, Star, ΜΕGA, ΟPEN). Λεπτό προς λεπτό η στέψη του βασιλιά Καρόλου του Γ’, με ζωντανές συνδέσεις και καλεσμένους στην Αθήνα και το Λονδίνο...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com