ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 January, 2023 - 19:56

Categories: 

Με «καυτό» Μάνταλο η ΑΕΚ σφράγισε την πρόκριση στις Σέρρες με δύο νίκες

 

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και με τη βούλα η ΑΕΚ. Η «Ένωση» ολοκλήρωσε τη δουλειά στις Σέρρες και μετά το 3-0 στην OPAP Arena, επικράτησε 3-1 του Πανσερραϊκού και πλέον αναμένει τον επόμενο αντίπαλό της (Ολυμπιακός ή Άρης).

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «κιτρινόμαυρους» ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα (21' και 51'), φτάνοντας τα τέσσερα στον θεσμό έχοντας σκοράρει και στην προηγούμενη αναμέτρηση με τους Σερραίους. Ενδιάμεσα, στο 49', ο Κατσαντώνης είχε ισοφαρίσει σε 1-1, με τον νεοεισελθόντα Μαχαίρα να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 80'.

 

Εξαιρετικό πρώτο μέρος από τον «δικέφαλο», με σωστή νοοτροπία, ωραίο συνδυαστικό ποδόσφαιρο και το 0-1 να φαντάζει φτωχό. Πολύ καλό παιχνίδι από Σιντιμπέ (εξαιρετικές σέντρες και μία ασίστ), με τους Τσούμπερ (επίσης ασίστ) και Γκατσίνοβιτς να ξεκινούν βασικοί και να είναι αρκετά δραστήριοι. Μάλιστα, ο Ελβετός άσος χρησιμοποιήθηκε εκ νέου στο δίδυμο της επίθεσης, ακόμα κι όταν μπήκε ο Αραούχο, ο οποίος πέρασε αριστερά.

 

Ομάδα: