ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 October, 2023 - 13:51

Categories: 

Με «μαέστρο» Φορτούνη έστειλε μηνύματα ο Ολυμπιακός προς κάθε κατεύθυνση!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Εκκωφαντικό θόρυβο σε όλη την Ευρώπη προκάλεσε ο θρίαμβος του Ολυμπιακού επί της Γουέστ Χαμ!

Οι παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ μετά την ηχορύπανση που δημιουργήθηκε από τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό και το … μαγείρεμα μίας εντελώς άδικης τιμωρίας που μεθοδεύεται από τους … γνωστούς κύκλους, πείσμωσαν και μπήκαν αφιονισμένοι στον αγωνιστικό χώρο, πιάνοντας την σπουδαία τους αντίπαλο από τον λαιμό και έφτασαν δικαιότατα σε μία τεράστια σε αξία νίκη με 2-1.

Μα πάνω απ’ όλα ο Θρύλος της Ευρώπης υπενθύμισε ότι … ξανάρχεται! Σε μία από τις σπουδαιότερες ευρωπαϊκές του βραδιές ο Ολυμπιακός θύμισε έντονα την ομαδάρα περασμένων ετών, που ανάγκασε τεράστιους συλλόγους με κατακτήσεις ευρωπαϊκών τροπαίων όπως οι Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Γιουβέντους, Μίλαν, Ατλέτικο, Πόρτο, Άγιαξ και όχι μόνο να υποκλιθούν στο μεγαλείο του!

 

Απέναντι στην κάτοχο του Conference League οι «ερυθρόλευκοι» ανέδειξαν σε όλη τους την μεγαλοπρέπεια πολλές από τις αρετές τους που είχαν αρχίσιε να φαίνονται από τα προηγούμενα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά αυτή την φορά με ακόμη μεγαλύτερη συνέπεια και έπεισε ότι είναι ομάδα φτιαγμένη για σπουδαία πράγματα και στην Ευρώπη!

Η τριάδα των ανασταλτικών μέσων με Έσε, Αλεξανδρόπουλο και Μαντί Καμαρά έδωσε την δυνατότητα στον Κώστα Φορτούνη να ξεδιπλώσει σε όλο του μεγαλείο, το απίστευτο ταλέντο και το ποδοσφαιρικό του μπρίο στο χορτάρι του «Γ. Καραϊσκάκης» . Με πλειάδα εκπληκτικών ενεργειών, με αποκορύφωμα το μαγικό σε σύλληψη γκολ που πέτυχε στο 33ο λεπτό και με το οποίο άνοιξε τον δρόμο προς τον θρίαμβο επί των «Σφυριών», ο Θεσσαλός άσος πιστοποίησε ότι αποτελεί τον παίκτη – ηγέτη που είναι γεννημένος για τα μεγάλα ματς!

Κι όμως αυτόν τον παίκτη πέρυσι κάποιοι λίγο έλειψε να του δείξουν την πόρτα της εξόδου και να στερήσουν από τον Θρύλο να υπερηφανεύεται για τον ηγέτη και τον φυσικό του αρχηγό!

Ένας παίκτης που δεν… χωράει στα πλάνα του Ομοσπονδιακού τεχνικού Γκουστάβο Πογέτ και που εκθέτει πολύ κόσμο με τις εμφανίσεις του.

Σε κάθε περίπτωση, τα οφέλη από τον χθεσινό θρίαμβο είναι τεράστια για τον Ολυμπιακό , αφού εκτός του γεγονότος ότι κατά 90% εξασφάλισε την συνέχεια του ευρωπαϊκού του ταξιδιού (σ.σ. ο Ολυμπιακός θα πρέπει να … αυτοκτονήσει στη συνέχεια, ώστε να μην τερματίσει τουλάχιστον τρίτος , δεδομένου ότι την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Μπάτσκα Τόπολα) και πλέον ατενίζει την συνέχεια με ακόμη περισσότερη ηρεμία, αλλά και αυτοπεποίθηση στις δυνατότητές του.

 

Υ.Γ.1: Παρα-ήταν πολλά δύο χρόνια χωρίς νίκη για τον Ολυμπιακό σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Για όσους δεν θυμούνται, η προηγούμενη νίκη των «ερυθρόλευκων» ήταν τον Νοέμβριο του 2021 στο 1-0 επί της Φενέρμπαχτσε στο «Γ. Καραϊσκάκης» με το γκολ του Τικίνιο στο 90’…

Υ.Γ.2: Ήταν να μην γίνει η αρχή. Για όσους είναι μηυμένοι στον Ολυμπιακό, αυτή η ομάδα είναι να μην ξεκολλήσει. Διότι εάν τα καταφέρει και σπάσει την κατάρα, στην συνέχεια μεγαλο

Ομάδα: