ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

18 May, 2023 - 00:03

Categories: 

Με «τεσσάρα» στον τελικό η μαγική Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε την κάτοχο Ρεάλ Μαδρίτης με 4-0 στο «καυτό» Έτιχαντ, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τον φετινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Το ματς

Οι «Πολίτες» ήταν εντυπωσιακοί στο πρώτο ημίχρονο, είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και ανάγκασαν τους παίκτες της Ρεάλ να κυνηγούν «σκιές» στον αγωνιστικό χώρο. Η μία φάση διαδεχόταν την άλλη από πλευράς γηπεδούχων και το γκολ δεν άργησε να έρθει.

Στο 23', οι παίκτες του Γκουαρντιόλα άλλαξαν υπέροχα την μπάλα, ο Ντε Μπρόινε έκοψε στα δύο την άμυνα της «βασίλισσας» με μια έξυπνη πάσα και ο Μπερνάντο Σίλβα άνοιξε το σκορ με ιδανικό τελείωμα.

Το τέρμα έβαλε φτερά στα πόδια τους και διπλασίασαν το προβάδισμα τους στο 37'. Ο Γκουντογάν βγήκε στο ένας εναντίον ενός με τον Κουρτουά, ο Βέλγος κίπερ ήταν νικητής, αλλά ο Σίλβα ήταν ξανά στο σωστό σημείο για να πάρει το «ριμπάουντ» και να στείλει με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Μαδριλένοι ανέβασαν ρυθμούς μετά την ανάπαυλα, θέλοντας να επαναλάβουν την περσινή ανατροπή, αλλά οι προσπάθειες τους ήταν άκαρπες.

Στο 76', ο Μιλιτάο έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του ύστερα από την σέντρα του Ντε Μπρόινε, «σφραγίζοντας» ουσιαστικά την πρόκριση των «Πολιτών».

Ο Άλβαρεζ, τέλος, έγραψε το τελικό 4-0 στο 90' βάζοντας το «κερασάκι στην τούρτα» για τον θρίαμβο της πρωταθλήτριας Αγγλίας.

 

Η Σίτι θα έχει την ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης για πρώτη φορά στην ιστορία της, εάν, φυσικά, επικρατήσει της Ίντερ στον τελικό της Κωνσταντινούπολης στις 10 Ιουνίου.