ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

8 February, 2023 - 23:34

Categories: 

Με άνεση στον τελικό η Ρεάλ

Μετά την «σφαλιάρα» που δέχθηκε την Κυριακή από την Μαγιόρκα, η Ρεάλ Μαδρίτης χρειαζόταν απαραίτητα μια νίκη για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο ημιτελικός του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων ήρθε στην κατάλληλη στιγμή για τους Μαδριλένους, οι οποίοι επικράτησαν με 4-1 της Αλ Χιλάλ στο Ραμπάτ του Μαρόκου.

Η Ρεάλ δημιούργησε από την αρχή αρκετές φάσεις, αλλά ο τερματοφύλακας των Αιγυπτίων, Ελ Σενάουι, της στέρησε το γκολ, μέχρι το 42', οπότε και προηγήθηκε με τον Βινίσιους.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι παίκτες του Αντσελότι διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Βαλβέρδε, αλλά η Αλ Άχλι βρήκε απάντηση με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλί Μααλούλ στο 65'. Περίπου είκοσι λεπτά μετά, ο Μόντριτς δεν μπόρεσε να σκοράρει από την άσπρη βούλα, επιτρέποντας στους Αιγυπτίους να ασκήσουν πίεση στην «Βασίλισσα». Τελικά, η Ρεάλ «καθάρισε» το ματς με δύο γκολ των Ροδρίγο και Αρίμπας στις καθυστερήσεις.

Στον τελικό που θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου, η Ρεάλ θα αντιμετωπίσει την Αλ-Χιλάλ από την Σαουδική Αραβία.