ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Παναγιώτης Αναστόπουλος

11 March, 2023 - 18:59

Categories: 

Με ήρωα Λακαζέτ, δεν έ«Χ»ασε η Λυών!

 

Ένα τρομερό παιχνίδι έγινε χθες στην έδρα της Λιλ, με τους γηπεδούχους να κρατούν προβάδισμα δύο τερμάτων μέχρι το 80' στα χέρια τους, αλλά να μην έχουν υπολογίσει την πάντα επικίνδυνη ύπαρξη του Λακαζέτ. Τελικό σκορ 3-3, γεγονός που σίγουρα αφήνει ικανοποιημένο το σύνολο του Λορέντ Μπλαν.

 

Το πρώτο ημίχρονο, πάντως, δεν είχε κάποια ιδιαίτερη συγκίνηση. Παρά την ισχνή υπεροχή των γηπεδούχων σε φάσεις και κατοχή της μπάλας, δεν υπήρξε κάποια μεγάλη στιγμή που να ήταν αξία προσοχής. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, με τη «λευκή» ισοπαλία να χαρακτηρίζει την αναμέτρηση. 

 

Στο δεύτερο μέρος, βέβαια, ο ρυθμός άνοιξε και το σκορ πήρε τεράστιες διαστάσεις. Αναλυτικότερα, η Λιλ, με τον Τζόναθαν Ντέιβιντ να χτυπάει δις (46' και 61' με εκτέλεση πέναλτι), πήρε πλεονέκτημα δύο γκολ, απλοποιώντας, τουλάχιστον, κατά τα φαινόμενα, την υπόθεση νίκη. Ωστόσο, στο 64ο λεπτό, η Λυών με τον Μπαρκόλα μείωσε σε 2-1, προσδίδοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Αυτό ήταν και το τρίτο τέρμα του 20χρονου Γάλλου επιθετικού στη Ligue 1. Από εκεί και έπειτα, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, όμως η Λιλ κέρδισε εκ νέου πέναλτι στον αγώνα, αυτή τη φορά στο 78' με τον Ρεμί Καμπελλά, το οποίο επιβεβαιώθηκε μέσω VAR. Την εκτέλεση ανέλαβε για ακόμα μια φορά ο Ντέιβιντ, πραγματοποιώντας το 3-1 ένα λεπτό αργότερα και σημειώνοντας χατ-τρικ. Παρά ταύτα, στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι «Λιονναί» βρήκαν απάντηση με μεγάλο πρωταγωνιστή τον πρώην επιθετικό της Άρσεναλ. Ο Αλεξάντερ Λακαζέτ, λοιπόν, με δύο τέρματα σε διάστημα έξι λεπτών (83' και 89') έκανε το 3-3, χαρίζοντας μια «χρυσή» ισοπαλία στην ομάδα του.

 

Με αυτό το αποτέλεσμα, συνεπώς, η Λιλ πήγε στην 6η θέση με 46 πόντους, κυνηγώντας με αξιώσεις την πρώτη 5αδα. Από την άλλη πλευρά, η Λυών έμεινε 8η με 40 πόντους, προσπαθώντας με νύχια και με δόντια να... τρυπώσει στις προνομιούχες ευρωπαϊκές θέσεις.