ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

31 March, 2023 - 21:34

Categories: 

Με Αγκιμπού Καμαρά ο Ατρόμητος στη Λιβαδειά

 

Την τελευταία του προπόνηση ενόψει της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό για τη 2η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League πραγματοποίησε στο Μαζαράκη ο Ατρόμητος.

Με το πέρας του προγράμματος ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου, Κρις Κόλμαν, ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριέλαβε 21 ποδοσφαιριστές.

 

 

 

Εκτός έμειναν και πάλι οι Στρούγγης, Σουάρεθ και Κυβρακίδης, σε αντίθεση με τον Αγκιμπού Καμαρά ο οποίος παρότι ακολούθησε τις τελευταίες ημέρες ατομικό πρόγραμμα, πήρε κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση και τέθηκε στη διάθεση του Ουαλού τεχνικού.

Αναλυτικά η αποστολή:

Γιαννιώτης, Μπρανέσκου, Σάλτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Πομόνης, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Γκονθάλεθ, Καμαρά, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

 

Ομάδα: