ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

26 April, 2023 - 23:53

Categories: 

Με ανατροπές Λίβερπουλ και Φόρεστ, βαρέλι δίχως πάτο η Τσέλσι

Γουέστ Χαμ - Λίβερπουλ 1-2

Τρίτη σερί νίκη για την Λίβερπουλ, που κέρδισε με 1-2 την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο και συνεχίζει να κυνηγά την πρώτη τετράδα.

Τα «σφυριά» αιφνιδίασαν τους φιλοξενούμενους στο 12', όταν ο Πακετά άνοιξε το σκορ με μια «βολίδα» εκτός περιοχής. Οι παίκτες του Κλοπ δεν αποθαρρύνθηκαν και βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης έξι λεπτά αργότερα. Ο Άρνολντ βρήκε τον Χάκπο ανάμεσα στις γραμμές και ο Φαμπιάνσκι δεν υπολόγισε σωστά το σουτ του Ολλανδού για να γίνει το 1-1.

Οι «ρεντς» ανέβασαν ρυθμούς στο δεύτερο μέρος και έφεραν τούμπα το παιχνίδι χάρι στο γκολ του Μάτιπ στο 67'. Η Γουέστ Χαμ δεν ήταν όσο απειλητική θα έπρεπε και οι φιλοξενούμενοι θα επιστρέψουν στο Μέρσεϊσαϊντ με τους τρεις βαθμούς.

Έξι βαθμούς κάτω από τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ οι «ρεντς», πέντε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού τα «σφυριά».

 

Τσέλσι - Μπρέντφορντ 0-2

Σε βασανιστήριο διάρκειας εξελίσεται η φετινή σεζόν για τους οπαδούς της Τσέλσι, αφού μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, είδαν την ομάδα τους να χάνει 0-2 από την «συμπολίτισσα» Μπρέντφορντ στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την κακή εικόνα των «μπλε» και προηγήθηκαν στο 37', χάρι στο αυτογκόλ του Αθπιλικουέτα.

Οι παίκτες του Φρανκ Λάμπαρντ έδειξαν καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η «ξηρασία» μπροστά από την αντίπαλη εστία συνεχίστηκε, δίνοντας την ευκαιρία στις «μέλισσες» να κλειδώσουν την νίκη με το γκολ του Ενμπουέμο στο 78'.

Στην ένατη θέση η Μπρέντφορντ με 47 βαθμούς, οκτώ περισσότερους από την Τσέλσι που βρίσκεται στην ενδέκατη.

 

Νότιγχαμ Φόρεστ - Μπράιτον 3-1

Σημαντική βαθμολογική και ψυχολογική νίκη πήρε στο «Σίτι Γκράουντ» η Φόρεστ, που κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να επικρατήσει με 3-1 της Μπράιτον.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 11', όμως ο Στιλ έπιασε το πέναλτι του Τζόνσον. Σε εκείνο το σημείο οι «γλάροι» ανέκαμψαν και πήραν το προβάδισμα με τον Μπουονανότε στο 38'. Η Φόρεστ, ωστόσο, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 38', όταν η σέντρα του Λόντι κόντραρε στον Γκρος και κατέληξε στα δίχτυα.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν την αποτελεσματικότητα που έλειπε από την Μπράιτον. Στο 69', ο Ντανίλο βγήκε στην κόντρα επίθεση και πλάσαρε τον Στιλ, ολοκληρώνοντας την ανατροπή. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Γκιμπς - Γουάιτ έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα», σκοράροντας από τα έντεκα μέτρα.

Με αυτή την νίκη, η Νότιγχαμ Φόρεστ σκαρφάλωσε εκτός της επικίνδυνης ζώνης, για μόλις έναν βαθμό, όμως. Στην όγδοη θέση έμεινε η Μπράιτον, έχοντας, ωστόσο, δύο παιχνίδια λιγότερα από τους υπόλοιπους διεκδικητές των ευρωπαϊκών εισητηρίων.