ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 April, 2023 - 20:48

Categories: 

Με Ανιγκό στον πάγκο του ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ

Με τον Ζοσέ Ανιγκό στον πάγκο του θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός στο κρίσιμο ντέρμπι της Τετάρτης (3/4)!

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν το τέλος του Μίτσελ, αλλά και πως ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας αναλαμβάνει χρέη προπονητή στο παιχνίδι κόντρα στον «δικέφαλο του Βορρά».

Νωρίτερα, ο Μίτσελ υπέβαλε την παραίτησή του. Στον Ρέντη, ωστόσο, όπου βρέθηκε σύσσωμη η «ερυθρόλευκη» διοίκηση, έγινε μια σύσκεψη, , καθώς σε 48 ώρες υπάρχει το κρίσιμο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, και εκεί υπήρξε μια προσπάθεια μήπως άλλαζε γνώμη ο 60χρονος προπονητής. Εκείνος, όμως, ήταν ανένδοτος, εμμένοντας στην απόφασή του να παραιτηθεί και κάπως έτσι τελείωσε και η δεύτερη θητεία του Μίτσελ στον Ολυμπιακό.

Ο Μίτσελ δεν άντεξε την πίεση, που προκλήθηκε μετά το χθεσινό, σοκαριστικό παιχνίδι με τον Άρη, με τις αποδοκιμασίες του κόσμου, τη γενικότερη δυσαρέσκεια, που υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων και την κριτική, που δέχθηκε για λάθη στα οποία ξεκάθαρα έχει ευθύνη και κάπως έτσι κατέληξε σε αυτή την απόφαση.

Λίγο αργότερα, εξάλλου, ήρθε και η ανακοίνωση για το τέλος του Μίτσελ από τους Πειραιώτες, που πάνε σε τέταρτη επιλογή προπονητή τη φετινή σεζόν, εκείνη του Ζοσέ Ανιγκό, μετά και τους Μαρτίνς-Κορμπεράν.

 

Ομάδα: