ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 January, 2023 - 18:49

Categories: 

Με ΜακΓκρίφ και Μάιλς στην Προύσα η ΑΕΚ

Με προορισμό την Προύσα αναχώρησε τη Δευτέρα (9/1) η αποστολή της ΑΕΚ, για το δεύτερο ματς των Play-In του Basketball Champions League κόντρα στην Τόφας (10/1, 20:00).

Η Ένωση επικράτησε στο πρώτο ματς στα Άνω Λιόσια και σε περίπτωση νίκης στην Τουρκία θα πάρει το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.

 

Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν σημαντικά προβλήματα στο αγωνιστικό κομμάτι. Εκτός αποστολής έμειναν οι Αντώνης Κόνιαρης και Ανδρέας Πετρόπουλος.

Από ‘κει και πέρα, κανονικά ταξίδεψαν οι Κάμερον ΜακΓκρίφ και Αϊζάια Μάιλς. Ο πρώτος τραυματίστηκε στον αντίχειρα στο ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, ενώ ο δεύτερος ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις τελευταίες ημέρες.

Για τον λόγο αυτό, η συμμετοχή τους κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη δεν είναι δεδομένη και θα αποφασιστεί λίγο πριν το τζάμπολ.

Πάντως, διαθέσιμος κανονικά είναι και ο Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος δεν αγωνίστηκε απέναντι στους «ερυθρόλευκους» για να προφυλαχθεί.

 

Ομάδα: 
Διοργάνωση: