ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 January, 2023 - 19:43

Με Μαρσέλο και Ουί Τζο ο Ολυμπιακός στον Βόλο

Όλο το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι στραμμένο στο παιχνίδι της Κυριακής (16:00) με αντίπαλο τον Βόλο, εκτός έδρας. Και την ώρα κατά την οποία οι ΓΑΥΡΟΙ εξαφανίζουν τα 11.000 εισιτήρια που είχε πάρει για αρχή ο Θρύλος, Μίτσελ και παίκτες ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους, για το παιχνίδι. Αμέσως μετά το φινάλε της προπόνησης του Σαββάτου, ο Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή. Σε αυτή συμπεριλαμβάνεται ο Μαρσέλο, αλλά και ο Ουί Τζο και κατά τα άλλα, ο Ολυμπιακός δείχνει πάνοπλος, για το διπλό.

 

 

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει:

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (8/1, 16:00) εκτός έδρας τον Βόλο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23. Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (7/1) χωρίς απρόοπτα.

Μετά το τέλος του προγράμματος, που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο προπονητής κ. Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλία και η οποία απαρτίζεται από 23 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους εξής:

Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ.

Ομάδα: